Ένοπλος κουκουλοφόρος λήστεψε τα διόδια της Τραγάνας - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Ένοπλος κουκουλοφόρος λήστεψε τα διόδια της Τραγάνας

  • Σκηνές από ταινία διαδραματίστηκαν στα διόδια της Τραγάνας στη Φθιώτιδα, όταν ένας κουκουλοφόρος που οπλοφορούσε επιτέθηκε στις υπαλλήλους και, αφού αφαίρεσε χρηματικό ποσό, έγινε καπνός.

Το περιστατικό.. σημειώθηκε λίγο μετά τις 21.00 την Κυριακή, όταν οι δύο γυναίκες που είχαν βάρδια στον σταθμό διοδίων της Τραγάνας, στο ρεύμα προς Αθήνα, είδαν ξαφνικά έναν άντρα που φορούσε κουκούλα και κρατούσε πιστόλι να πλησιάζει με γρήγορο βήμα προς το μέρος τους. Πριν προλάβουν να φωνάξουν βοήθεια, ο δράστης πυροβόλησε στον αέρα τρεις φορές και, απειλώντας τες με το όπλο, μπήκε στις δύο θυρίδες, απαιτώντας να του δώσουν τα λεφτά. Αφού πήρε ό,τι χρήματα βρήκε στα ταμεία, μαζί με ένα από τα συρτάρια, το έβαλε στα πόδια.

Ομως λίγα μέτρα πιο πέρα, από τη βιασύνη του, του έπεσαν κάποια από τα χρήματα και το συρτάρι από την ταμειακή μηχανή που είχε πάρει μαζί του και ήταν γεμάτο με ψιλά.

Εκτεταμένες έρευνες

Οι αστυνομικοί, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό και έσπευσαν στο σημείο, έκαναν εκτεταμένες έρευνες σε όλη την περιοχή, χωρίς όμως να εντοπίσουν τον ληστή. Οι έρευνες βρίσκονταν έως και χθες το βράδυ σε εξέλιξη, με τη σήμανση να ψάχνει για τα δαχτυλικά αποτυπώματα του δράστη. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Λαμίας.
Bookmark and Share