Κυρ. Μητσοτάκης: To φιάσκο με τις άδειες θα διδάσκεται στα πανεπιστήμια - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Κυρ. Μητσοτάκης: To φιάσκο με τις άδειες θα διδάσκεται στα πανεπιστήμια

  • Στην αντεπίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πέρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, χαρακτηρίζοντας την ομιλία του κακοπαιγμένη θεατρική παράσταση.

«Η υπόθεση του διαγωνισμού - φιάσκο για τις τηλεοπτικές άδειες θα διδάσκεται για.. πολλά χρόνια στα πανεπιστήμια ως πρότυπο διαπλοκής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Δεν αξίζει στη χώρα μας να είστε εσείς ο πρωθυπουργός της» ανέφερε, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό για ψέματα, θεωρίες συνομωσίας και χυδαίο λαϊκισμό.
Αφού του καταλόγισε ότι διέλυσε την οικονομία, εξακολουθώντας να απευθύνεται στον Πρωθυπουργό, σημείωσε: «Ανεβήκατε σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού και πέφτετε σε ένα παραλήρημα λασπολογίας».
Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε για άλλη μία φορά ότι η κυβέρνηση καταστρατηγεί το Σύνταγμα, παραβιάζει το κράτος δικαίου και διχάζει την κοινωνία σε μια απέλπιδα προσπάθεια να συγκρατήσει τις δυνάμεις της.
«Κύριε Τσίπρα έχετε ήδη αποτύχει έχετε ήδη ηττηθεί, γι΄ αυτό αντιδράτε έτσι, στη συνείδηση της κοινωνίας είστε ήδη παρελθόν, μαύρο σκοτεινό παρελθόν» σημείωσε, χαρακτηρίζοντας τον Πρωθυπουργό αδίστακτο λαϊκιστή, που εξαπάτησε τον λαό για να παραμείνει με κάθε τρόπο στην εξουσία.
Στο σημείο αυτό επανέλαβε πως η κυβέρνηση πρέπει να φύγει «μία ώρα αρχύτερα για να επανέλθει η κανονικότητα και όχι μόνο για να απαλλαγεί η χώρα από την πιο ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης».
«Η προσωπική σας αποτυχία δεν πρέπει να γίνει αποτυχία της Ελλάδας» συνέχισε ο πρόεδρος της Ν.Δ., και κλιμακώνοντας την επίθεσή του, συμπλήρωσε: «Ήσασταν από την πρώτη στιγμή σαρξ εκ της σαρκός του μιντιακού λαϊκισμού που με ευθύνη των Μέσων Ενημέρωσης κυριάρχησε στη χώρα μας».
Bookmark and Share