Εντυπωσιακό video από τη νέα εκπομπή της ομάδας του Top Gear.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Εντυπωσιακό video από τη νέα εκπομπή της ομάδας του Top Gear..

http://greece-salonika.blogspot.com/2016/10/video-top-gear.html

  • Πέρασε περισσότερο από ένας χρόνος αναμονής, του πρώτου trailer, της νέας εκπομπής του Jeremy Clarkson, "Gran Tour", που θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου.


Παρά το γεγονός πως η νέα εκπομπή είναι γνωστό ότι θα...  ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, λίγες επίσημες πληροφορίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το τι πρέπει να περιμένουμε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

To video που ακολουθεί είναι το trailer της νέας εκπομπής. Στα 94 δευτερόλεπτα που διαρκεί παρουσιάζονται κάποιες από τις περιπέτειες που θα δούμε τους επόμενους μήνες. Μερικά από τα highlight είναι η σύγκριση των McLaren P1, Ferrari LaFerrari και Porsche 918 Spyder. Θα δούμε επίσης τους τρείς ήρωες να οδηγούν μονέλα όπως η Alfa Romeo 4C Spider, Mazda MX-5 και Zenos E10. Θα οδηγήσουν στην έρημο της California, στις Μπαχάμες, ενώ ο Clarkson οδηγεί και την Aston Martin Vulcan, η οποία όπως βλέπουμε στο τέλος του trailer, τον δυσκόλεψε στην εκκίνηση.
Αυτό που επίσης γίνεται φανερό είναι το υψηλό κόστος της παραγωγής με ακόμα καλύτερη σκηνική παρουσία αλλά και φωτογραφία ποιότητας 4k. Ξεκινά στις 18 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο σε εβδομαδιαία βάση στο Amazon Prime.
Bookmark and Share