Παπαδόπουλος: Αναπόφευκτο το 4ο μνημόνιο.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Παπαδόπουλος: Αναπόφευκτο το 4ο μνημόνιο..

  • Υποστηρίζει ότι η διευθέτηση του χρέους θα συναρτηθεί με ένα μεγάλο μνημόνιο, ενώ αναφορικά με το ασφαλιστικό, προβλέπει νέο κόψιμο των συντάξεων.

«Το 4ο μνημόνιο είναι αναπόφευκτο», υποστηρίζει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, εξηγώντας ότι η προσαρμογή που έγινε τα τελευταία χρόνια δεν έχει... διατηρησιμότητα και ως εκ τούτου το νέο μνημόνιο δεν θα περιλαμβάνει οικονομικά μέτρα, αλλά σκληρά μέτρα προσαρμογής.
Επιπλέον, υποστηρίζει την άποψη ότι η διευθέτηση του χρέους θα συναρτηθεί με ένα μεγάλο μνημόνιο, ενώ αναφορικά με το ασφαλιστικό, προβλέπει νέο κόψιμο των συντάξεων.

Ερωτηθείς αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, ο Αλέκος Παπαδόπουλος δηλώνει στο Πρακτορείο ότι «Αλέξης Τσίπρας εκλέχτηκε για 4 χρόνια και πρέπει να πιει το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους» και η ΝΔ που ζητά εκλογές «θα πρέπει να αντιληφθεί ότι όποτε γίνει κυβέρνηση ο δρόμος που θα περπατήσει δεν θα είναι ρόδινος».

Για τον ανασχηματισμό υπογραμμίζει ότι «προαναγγέλλονται με στόμφο και στο τέλος το θαύμα τους κρατά τρεις μέρες».

Μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζει ότι νοείται «μόνο ως μεγάλο κόμμα και όχι ως περιφερόμενο μικρό» και αναφερόμενος στη «Δημοκρατική Ευθύνη» δηλώνει ότι το κόμμα δεν έχει ηγέτες και επικεφαλής.

Τέλος, σχολιάζοντας το «ναυάγιο» της συγκρότησης του ΕΣΡ, ο Αλέκος Παπαδόπουλος εκτιμά, στη συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι «είναι απόλυτα αντίστοιχο με τη γενικότερη ρευστότητα, θεσμική και λειτουργική στην οποία βρίσκεται η χώρα».
Bookmark and Share