Δολοφόνησαν με 6 σφαίρες 32χρονο Έλληνα στη Γερμανία - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Δολοφόνησαν με 6 σφαίρες 32χρονο Έλληνα στη Γερμανία


  • Σε δολοφονική ενέργεια, όπως δείχνουν τα ευρήματα από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα του νεαρού άνδρα, φαίνεται να αποδίδεται ο θάνατος ενός 32χρονου άνδρα από την Κρήτη που τα τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει μαζί με τη Γερμανίδα σύζυγο του και το παιδί τους μόνιμα στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα..δημοσιογραφικές πληροφορίες το πτώμα του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε χαράδρα, έχοντας χτυπηθεί από όπλο και μάλιστα σύμφωνα με την έρευνα των ξένων αρχών έχει γαζωθεί από έξι (6) σφαίρες. Το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε η σωρός του 32χρονου είναι κοντά στα σύνορα Αυστρίας- Γερμανίας και απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα από τον μόνιμο τόπο κατοικίας του. Το πτώμα εντόπισε τυχαία μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε βγάλει το σκύλο της για βόλτα και βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέαμα.

Σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας του 32χρονου Έλληνα θεωρείται η σύλληψη ενός 28χρονου ομοεθνούς, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να είναι αναμεμειγμένος στην υπόθεση, ενδεχομένως να είναι και ο δράστης της στυγερής δολοφονίας.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνες αυτή την ώρα για τη συλλογή πληροφοριών, προκειμένου να οδηγηθούν σε ασφαλή συμπεράσματα για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Τραγική ειρωνεία η οικογένεια του 32χρονου είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια και την αδελφή του σε ηλικία 22χρονών σε τροχαίο που είχε σημειωθεί στην είσοδο του χωριού. Ο 32χρονος είχε μετακομίσει στη Γερμανία για λόγους βιοποριστικούς, μαζί με την σύζυγό του την οποία είχε γνωρίσει στην Ελλάδα και την 6χρονη κόρη τους.

Η είδηση του θανάτου έπεσε σαν «κεραυνός» πριν από μερικές ώρες στην τοπική κοινωνία του Σίβα, που γνώριζαν τον 32χρονο και την οικογένεια του, ενώ συγκλονισμένοι βρίσκονται όλοι στο χωριό, από το τραγικό παιχνίδι της μοίρας να χαθούν μέσα σε λίγα χρόνια και τα δύο αδέλφια.
Bookmark and Share