Η σύζυγος και ο εραστής της πίσω από τη δολοφονία Έλληνα στη Γερμανία.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Η σύζυγος και ο εραστής της πίσω από τη δολοφονία Έλληνα στη Γερμανία..

 
  • Ομολόγησε ο δράστης στις αυστριακές αρχές.


Ομολογία σοκ απέσπασαν οι Αυστριακές αρχές από τον 28χρονο κρατούμενο - ύποπτο για την άγρια δολοφονία του 32χρονου Αντώνη Χριστοφάκη, από ... το Σίβα του Δήμου Φαιστού της Κρήτης, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στα σύνορα Γερμανίας - Αυστρίας.

Όπως αποκαλύπτει μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV, ο δικηγόρος του 28χρονου, κ. Γιώργος Βλαχόπουλος, "το βράδυ της Τετάρτης ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές, ότι εξαιτίας ερωτικής αντιζηλίας, σχεδίασε με τη σύζυγο του θύματος, Αλεξάνδρα, το φόνο του 32χρονου και τον εκτέλεσε ο ίδιος".

Όπως αποκαλύπτεται, πρόκειται για έγκλημα πάθους με δράστες έναν 28χρονο Έλληνα αλλά και την Γερμανίδα σύζυγο του θύματος.

Και οι δύο αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και βρίσκονται υπό κράτηση. Το παράνομο ζευγάρι σχεδίασε να σκοτώσει τον άτυχο κρητικό για να τον βγάλει από τη μέση και να ζήσει τον έρωτα του. Οι αποκαλύψεις αυτές προκαλούν νέο σοκ στην κοινωνία του Σίβα όπου διαμένει η οικογένεια του 32χρονου.

Τραγική πτυχή αυτής της υπόθεσης είναι το 6χρονο κοριτσάκι του θύματος, το οποίο ξαφνικά έχασε και τους δύο γονείς του. Ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει το χωριό του για να ζήσει στην Γερμανία με την οικογένεια του για μία καλύτερη ζωή. Σημειώνεται ότι ο 28χρονος ανήκε στο στενό φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Ακούστε την αποκλειστική συνέντευξη του συνηγόρου του 28χρονου στο ΚΡΗΤΗ-TV




.
Bookmark and Share