Μ. Χρυσοβελώνη: Έμαθα από την τηλεόραση την αποχώρησή μου - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Μ. Χρυσοβελώνη: Έμαθα από την τηλεόραση την αποχώρησή μου


  • «Δεν ήταν απαίτηση του Αλ. Τσίπρα, αλλά επιθυμία των ΑΝΕΛ».


Η αποχώρηση της πρώην υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη «δεν ήταν απαίτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα» αλλά... «επιθυμία των ΑΝΕΛ», όπως ανέφερε η ίδια, μιλώντας στο Ράδιο 1 102,5 του Βόλου.
«Προφανώς και ζητήθηκε η άποψη του κυβερνητικού εταίρου», είπε η κ. Χρυσοβελώνη. «Ενδεχομένως ο κ. Καμμένος ήθελε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες, δικαίωμά του ήταν», συμπλήρωσε η ίδια, υπογραμμίζοντας ότι εκείνο που την ενόχλησε περισσότερο δεν ήταν η απομάκρυνσή της, αλλά το γεγονός πως «το έμαθα από την τηλεόραση».
Όπως επεσήμανε, αναφερόμενη στο γεγονός πως δεν έλαβε ενημέρωση, «αυτό, δεν το ζητάς, το απαιτείς», προσθέτοντας ότι με τον κ. Καμμένο, πέρα από συνεργάτες, ήταν και οικογενειακοί φίλοι.
Η κ. Χρυσοβελώνη επεσήμανε ότι δεν υπήρξε καμία σύγκρουση με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και διευκρίνισε ότι προς το παρόν βρίσκεται σε στάση αναμονής και προβληματισμού, προσθέτοντας ότι «φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα υπάρξει κάποια επικοινωνία».
Η ίδια πρόσθεσε πως έστειλε ένα «αξιοπρεπές» γραπτό μήνυμα στον κ. Καμμένο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έλαβε επαρκείς εξηγήσεις.
Πάντως, απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταπήδησής της στη Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι δεν είναι πολιτικός γυρολόγος.
Bookmark and Share