Ανυποχώρητοι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Ανυποχώρητοι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ..


  • Μόνο εάν η συνάντηση των εκπροσώπων φορέων της Θεσσαλονίκης με τον υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, γίνει το αργότερο έως την Παρασκευή 19/11 μόνον τότε θα αναστείλουν την επίσχεση εργασίας που αποφάσισαν να ξεκινήσουν από αύριο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης, ύστερα από σχετική απόφαση που έλαβε το σωματείο στη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του.

Με καθυστέρηση εξάλλου σχεδόν..  μιας ώρας, στις 12.50, ξεκίνησε τελικά και είναι σε εξέλιξη η συνάντηση της αντιπροσωπείας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, τον οποίο ενημερώνουν για την απόφασή τους. «Δεν θα περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα ή την Τρίτη να συναντηθούν οι δύο πλευρές» είπε ο κ. Τσερμενίδης, αναφερόμενος στη συνάντηση των εκπροσώπων φορέων με τον αρμόδιο υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι ακόμη δεν υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με την προεκταμίευση της αντισταθμιστικής του Δεκεμβρίου για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι για τον μήνα Σεπτέμβριο. «Πρέπει να δοθεί οριστική και μόνιμη λύση για το θέμα του ΟΑΣΘ, αφού τα μέτρα αυτά δεν είναι ικανά πλέον να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων» τόνισε.
Bookmark and Share