Θ. Πάγκαλος: Ο Τσίπρας είναι επικεφαλής μιας αδίστακτης ομάδας κακοποιών, όπως ο Χίτλερ.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Θ. Πάγκαλος: Ο Τσίπρας είναι επικεφαλής μιας αδίστακτης ομάδας κακοποιών, όπως ο Χίτλερ..


  • «Ο Χίτλερ, ήταν επικεφαλής μίας συμμορίας κακοποιών ή δεν ήταν; Πήρε 35%! Επειδή δεν έχει ο Τσίπρας τον στρατό για να κάνει αυτά που έκανε ο Χίτλερ; Ο Χίτλερ είχε τον στρατό και έκανε αυτά που έκανε».



«Εγώ θα συγχαρώ την.. ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για μία σκληρή, αδίστακτη ομάδα κακοποιών», ανέφερε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο Βήμα Fm.

Όπως μεταδίδει το protothema, τόνισε ότι «πολεμά σκληρά τον μικροαστικό καθωσπρεπισμό» και συνέχισε: «Ο Χίτλερ, ήταν επικεφαλής μίας συμμορίας κακοποιών ή δεν ήταν; Πήρε 35%! Επειδή δεν έχει ο Τσίπρας τον στρατό για να κάνει αυτά που έκανε ο Χίτλερ; Ο Χίτλερ είχε τον στρατό και έκανε αυτά που έκανε».

«Πολύ καλό να σεβόμαστε την πλειοψηφία και εγώ την σέβομαι» είπε σε άλλο σημείο ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συμπληρώνοντας: «Και δεν ζητάω να παραιτηθεί η κυβέρνηση, όσο έχει την πλειοψηφία. Συγχαίρω την ηγεσία αυτής της ομάδας κακοποιών, η οποία κατάφερε να κερδίσει καταρχήν την λαϊκή πλειοψηφία- 18% είχε πάρει επί των εγγεγραμμένων, δεν είναι ακριβώς λαϊκή πλειοψηφία και 25 % επί των ψηφισάντων… Αλλά εν πάση περιπτώσει, ας πούμε ότι κέρδισε, ότι ήρθε πρώτη και πήρε το μπόνους των 50 εδρών του μεγαλοφυούς νομοθέτη Σκανδαλίδη που έκανε το μπόνους των 50 εδρών. Καταφέρανε τώρα τελευταία, δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, ότι γελοιοποιούμενοι και οδηγώντας την κυβέρνησή τους και το κόμμα τους από γκάφα σε γκάφα, κάνανε να ξεχάσουμε την οικονομική κατάσταση».

Αναφορικά με την επίσκεψη του Ν. Παππά στη Βενεζουέλα με τον Αρτέμη Αρτεμίου σχολίασε: «Κοιτάξτε την κυβέρνηση, λέει ότι πήγε να πάρει τρόφιμα από τη Βενεζουέλα, που έχουμε δει εδώ και έξι μήνες να λεηλατούνται τα άδεια super market στη χώρα…».
Συνέχισε σημειώνοντας ότι «τώρα ξαφνικά κρατούσαν μυστικό για χρόνια, για μήνες ότι έκαναν μία offshore για να πληρώνει η εφημερίδα τους λιγότερο φόρο, το οποίο είναι απολύτως νόμιμο. Με βάση τους κανόνες της κίνησης κεφαλαίων της ΕΕ, είναι απολύτως νόμιμο να έχεις μία offshore στην Ελλάδα, στην Κύπρο… Το κρύψανε μετά μανίας. Θεωρούσαν ότι μία αριστερή εφημερίδα, δεν πρέπει να έχει offshore, η οποία να έχει μεγάλο μέρος του κεφαλαίου της» είπε ο κ. Πάγκαλος.

«Εμφανίζεται ένας Κύπριος λεβέντης και μοσχαναθρεμένος, δικηγόρος και ξαφνικά εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην ιστορία αυτήν και αποκρύπτει μετά, μετά μανίας, ότι είχε πάει ο Παππάς με αυτόν τον δικηγόρο στην Βενεζουέλα του Μαδούρο…», είπε.

«Για να εισαχθούν λέει φθηνά τρόφιμα από τα κρατικά παντοπωλεία της Βενεζουέλας και να δώσει επαναστατική βοήθεια η Βενεζουέλα, δίνοντας φθηνό πετρέλαιο, αλλά στους δήμους που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι σε όλους. Δηλαδή να υποθέσω τώρα, ότι ο ΚΚΕ δήμαρχος της Καισαριανής, δεν θα έπαιρνε φθηνό πετρέλαιο...» ανέφερε.

Για τις προκλήσεις της Τουρκίας, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών τοποθετήθηκε αναφέροντας ότι «οι Τούρκοι θεωρούν ότι είναι αυτοκρατορία και έχουν ιεραρχήσει τους εαυτούς τους πάνω από μας».

«Ο μέσος Έλληνας θεωρεί ότι πήγαν να μας αρπάξουν τα Ίμια. Επιρροές, δηλαδή ότι εγώ σε βάζω από κάτω και σε αναγκάζω να διαπραγματευθείς. Αυτό προσπαθεί να κάνει η τουρκική εξωτερική πολιτική στο Αιγαίο, είναι να έρθετε να το συζητήσουμε, αλλά χωρίς τον νόμο, χωρίς να αναφερόμαστε στο δίκαιο της θαλάσσης, και χωρίς να συμφωνήσουμε ποιος θα λύσει τη διαφορά μας, αν τελικά διαφωνήσουμε κάπου και φτάσουμε μέχρι το τέλος της συζήτησης, χωρίς να συμφωνήσουμε σε κάτι. Η απόρριψη του δικαστηρίου της Χάγης δηλαδή, που λύνει τέτοιες διαφορές. Αυτό το κάνουν οι Τούρκοι, γιατί έχουν τη θεωρία ότι είναι απόγονοι της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και ότι επομένως, όλα όσα δεν αναφέρονται στις συμβάσεις που περιγράφεται η Ελλάδα, ανήκουν σε αυτούς. Έχουν ιεραρχηθεί απέναντι στους Ρώσους, όπως έχουν ιεραρχηθεί και απέναντι σε εμάς. Αλλά δυστυχώς για εμάς οι Τούρκοι έχουν ιεραρχήσει τον εαυτό τους πάνω από εμάς. Θεωρούν ότι είναι αυτοκρατορία, ότι εμείς είμαστε ένας ατίθασος και επικίνδυνος λαός και ότι διαλύσαμε την αυτοκρατορία που περνάγαμε όλοι πολύ καλά. Αν συζητήσεις με Τούρκο, θα σου πει: "Μα καλά, η Οθωμανική αυτοκρατορία, δεν σας άφησε να επιζήσετε; Ούτε θρήσκευμα αλλάξατε, ούτε πεθάνατε και έχετε τώρα κράτος κτλ.. "» είπε.

Τέλος, σχολιάζοντας τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη ανέφερε: «Έχει καταφέρει η κυβέρνηση να μας έχει κάνει αμφιθέατρο συζητήσεων. Είμαστε σε ένα συνεχές αμφιθέατρο… Ευκαιρία να πάρει και ο κ. Φίλης, ένα πτυχίο τέλος πάντων. Να κάνουμε μία επιτροπή υπέρ της πτυχιοδοτήσεως του υπουργού Παιδείας. Ο Λαβρώφ γίνεται διδάκτωρ και ο Φίλης δεν είναι τίποτα; Ντροπή! Αυτά κάνουμε και δεν μας συμπαθεί κανένας» είπε ο κ. Πάγκαλος συνδέοντας το γεγονός ότι ο κ. Φίλης δεν έχει ολοκληρώσει τις προπτυχιακές του σπουδές για να λάβει πανεπιστημιακό πτυχίο με την επικείμενη ανακήρυξη του υπουργύ Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρώφ σε διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Bookmark and Share