Ν. Παππάς: Προϊόν διαβούλευσης ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ν. Παππάς: Προϊόν διαβούλευσης ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών


  • "O τελικός αριθμός μπορεί να είναι και λίγο αυξημένος"..


"O αριθμός των τηλεοπτικών αδειών θα προκύψει κατόπιν διαβούλευσης της κυβέρνησης με τις πολιτικές δυνάμεις και θα απαιτείται η.. σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ" δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.
Ερωτηθείς για το αν θα επιμείνει στον αριθμό "τέσσερα", ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι ο τελικός αριθμός μπορεί να είναι και λίγο αυξημένος, ενώ χαρακτήρισε ιδιαιτέρως σημαντική εξέλιξη τη συγκρότηση του ΕΣΡ.
Είπε, επίσης, ότι μόλις εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ, θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την επιστροφή των χρημάτων στους τέσσερις υπερθεματιστές.
Αναφερόμενος στην επίσκεψη Ομπάμα, και στην αλλαγή της στάσης που τηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβέρνηση, συγκρινόμενος πάντα με τη στάση που κρατούσε, ως αντιπολίτευση, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ, τα τελευταία χρόνια και κυρίως υπό την διακυβέρνηση του Ομπάμα, είχαν υιοθετήσει μία ατζέντα αντίθετη με τις πολιτικές λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Ευρώπη και συμπλήρωσε ότι οι στάσεις των πολιτικών δυνάμεων πρέπει να κρίνονται με γνώμονα τις εκάστοτε συνθήκες.
Bookmark and Share