Πανικός σε ομιλία του Τραμπ. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Πανικός σε ομιλία του Τραμπ.

http://greece-salonika.blogspot.com/2016/11/blog-post_71.html


  • Άνδρες ασφαλείας πήραν "σηκωτό" τον υποψήφιο Πρόεδρο των ΗΠΑ λόγω απειλής!


Λίγα εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν πια από την ώρα της κρίσης για τις αμερικανικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου και όλα δείχνουν πως αυτά θα είναι αντάξια της προεκλογικής περιόδου. Δηλαδή "εκρηκτικά".
Ο υποψήφιος του... Ρεπουμπλικανού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές, Ντόναλντ Τραμπ, απομακρύνθηκε κακήν κακώς χθες βράδυ από το βήμα όπου μιλούσε σε μια προεκλογική εκδήλωση στο Ρίνο στην Νεβάδα.

Μέλη της ομάδας ασφαλείας "όρμηξαν" στη σκηνή έπειτα από μια "απειλή" που δέχθηκε μέσα από το πλήθος του κοινού που είχε συγκεντρωθεί.

Δύο μέλη της φρουράς άρπαξαν τον Τραμπ από τους ώμους για να τον απομακρύνουν, ενώ ένας τρίτος άνοιξε την κουρτίνα για να μπει στα παρασκήνια ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την Προεδρία.

Φώναξε "όπλο"...

Οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες ανέφεραν ότι η αναστάτωση που προκλήθηκε στην προεκλογική εκδήλωση του Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε όταν κάποιος από το κοινό φώναξε «όπλο», χωρίς όμως να εντοπιστεί τέτοιο στην κατοχή του.

«Την στιγμή ακριβώς που μπροστά ακριβώς από το βήμα, ένα άτομο αγνώστων στοιχείων φώναξε ‘όπλο’, τα μέλη των μυστικών υπηρεσιών και οι αστυνομικοί από το τμήμα του Ρίνο συνέλαβαν αμέσως τον ύποπτο. Έπειτα από διεξοδική έρευνα στο άτομο και στον περιβάλλοντα χώρο, δεν βρέθηκε κανένα όπλο», ανέφερε η υπηρεσία με ανακοίνωση της.

«Μια ενδελεχής έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή από τις μυστικές υπηρεσίες και το αστυνομικό τμήμα του Ρίνο», υπογραμμίζεται.

Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, ο Τραμπ επέστρεψε στο βήμα, λέγοντας στο κοινό: "Κανείς δεν είπε ότι πρόκειται να είναι εύκολο για μας. Αλλά κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει".

Ρεπουμπλικάνος αλλά όχι... Τραμπ!

Τα αμερικανικά ΜΜΕ, πάντως, εντόπισαν τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες πως ανέκαθεν υποστήριζε τους υποψηφίους από την πλευρά του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, ωστόσο διαφωνεί κάθετα με τις επιλογές και τις απόψεις του Ντόναλντ Τραμπ και τον θεωρεί επικίνδυνο για τη χώρα!
Ο ίδιος υποστηρίζει πως βρέθηκε στο σημείο με ένα πλακάτ που έγραφε "Republicans Against Trump", δηλαδή οι Ρεπουμπλικανοί εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ.
Ο ίδιος ακόμη τόνισε πως θεωρεί δημοκρατικό του καθήκον να εκφράσει τη διαφωνία του προς τον Ντόναλντ Τραμπ, παρόλο που υποστηρίζει το κόμμα του.
Bookmark and Share