Πρώτη επίθεση τζιχαντστών εναντίον του Ισραήλ.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Πρώτη επίθεση τζιχαντστών εναντίον του Ισραήλ..

  • Και τα 4 μέλη της ομάδας των τζιχαντιστών που αποπειράθηκαν να εκτελέσουν την πρώτη ένοπλη επίθεση ενατίον του Ισραήλ "εξουδετερώθηκαν" σε ελάχιστο χρόνο απ΄τις Ισραηλινές ειδικές δυνάμεις.
  • Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ έδωσε δημόσια συγχαρητήρια στους στρατιώτες


Oι τζιχαντιστές έκαναν τελικά το... λάθος να επιτεθούν στο Ισραήλ. Αποτέλεσμα...4 νεκροί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους οι οποίοι προέρχονταν από την ομάδα Shuhada al-Yarmouk.
Την πρώτη επίθεση τζιχαντιστών στο Ισραήλ κατέγραψε η ιστορία, όταν τέσσερις μαχητές του Ισλαμικού Κράτους θέλησαν να διασχίσουν τα σύνορα από τη Συρία, ανοίγοντας πυρ σε Ισραηλινούς στρατιώτες ειδικών δυνλαμεων ποπυ φρουρούν τα σύνορα.
Σύμφωνα με το στρατό του Ισραήλ, τέσσερις τζιχαντιστές έπεσαν νεκροί στα Υψίπεδα του Γκολάν, μετά από ανταλλαγή πυρών με τους κομάντο. Οι Ισραηλινοί δέχθηκαν επίθεση με οπλοπολυβόλο και χειροβομβίδες, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε.
Όπως αναφέρθηκε, οι τέσσερις τζιχαντιστές προέρχονταν από την ομάδα Shuhada al-Yarmouk, η οποία αποτελεί παρακλάδι του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή.

Κατά το παρελθόν υπήρξαν επιθέσεις με ρουκέτες και άλλα μακρινής εμβέλειας όπλα, είναι όμως η πρώτη φορά που πραγματοποιείται απευθείας επίθεση σε Ισραηλινούς στρατιώτες.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έδωσε δημόσια συγχαρητήρια στους στρατιώτες για την αντίδρασή τους και το αποτέλεσμα της δράσης τους.
Bookmark and Share