Η Άκτωρ πάει Βραζιλία κατασκευάζοντας το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκο σταθμό.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Η Άκτωρ πάει Βραζιλία κατασκευάζοντας το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκο σταθμό..

  • Την παρουσία της στην Αμερικανική ήπειρο επιβεβαιώνει η κατασκευή του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού σταθμού στην Βραζιλία από την Άκτωρ, συνολικής ισχύος 191 Mwp.


Το έργο ξεκίνησε να κατασκευάζει η... θυγατρική της "Biosar Brasil - Energia Renovavel LTDA" και στην σύμβαση περιλαμβάνεται η κατασκευή όλων των έργων διασύνδεσης με το δίκτυο (υποσταθμοί υψηλής τάσης και αγωγοί υψηλής τάσης).

Ο "πράσινος" σταθμός εγκαθίσταται στο δήμο Pirapora, στην πολιτεία Minas Gerais της Βραζιλίας και η εμπορική λειτουργία έχει προγραμματιστεί για το 3ο τρίμηνο του 2017.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το έργο ανήκει σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, την EDF Energies Nouvelles, και την Canadian Solar Inc. εταιρεία ανάπτυξης και κατασκευής φωτοβολταϊκών πλαισίων.

Η σύμβαση, προστίθεται στα εν εξελίξει έργα των θυγατρικών εταιρειών της ΑΚΤΩΡ στις Η.Π.Α, τη Δομινικανή Δημοκρατία, τη Χιλή και τον Παναμά.

Αυτή την περίοδο τα σημαντικότερα έργα φωτοβολταϊκών που εκτελεί η ΑΚΤΩΡ περιλαμβάνουν:

− 150MW στη πολιτεία Μινεσότα των ΗΠΑ που αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη του 2016.
− 146ΜW στη Χιλή που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2016
− 42ΜW στον Παναμά που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2016

Εκτός από τη Βραζιλία εντός του έτους έχει προγραμματιστεί η έναρξη κατασκευής και άλλων έργων στον τομέα των φωτοβολταϊκών σε Αγγλία και την Βόρεια Ιρλανδία.
Bookmark and Share