Στα χέρια της Αστυνομίας η Πόλα Ρούπα, σύντροφος του Ν.Μαζιώτη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Στα χέρια της Αστυνομίας η Πόλα Ρούπα, σύντροφος του Ν.Μαζιώτη

  • Συνελήφθη από την Αστυνομία η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη.

Προηγήθηκε επιχείρηση τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης σε περιοχή των...νοτίων προαστίων της Αττικής. Συνελήφθη -επίσης και μια 25χρονη, η οποία την φιλοξενούσε.

H καταζητούμενη ήταν μαζί με το γιο της και δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Κατά πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «προστατέψτε το παιδί μου».

Ήδη, ειδοποιήθηκαν συγγενικά πρόσωπα για να παραλάβουν το παιδί.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, ιδίως σε σχέση με την 25χρονη που συνελήφθη και κατά πόσον φιλοξενούσε απλά την Ρούπα και το παιδί της ή είχε συμμετοχή και σε αξιόποινες πράξεις.

Τα μέλη της Αντιτρομοκρατικής που βρίσκονται στο διαμέρισμα αναζητούν όπλα και άλλα αξιοποιήσιμα στοιχεία όπως υπολογιστές.

Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από την ΕΛ.ΑΣ. το μεσημέρι.

Οι διωκτικές αρχές είχαν ενδείξεις για συμμετοχή της καταζητούμενης «αντάρτισσας πόλης», μέλους του Επαναστατικού Αγώνα, στη ληστεία που σημειώθηκε σε τράπεζα στη Μαλεσίνα, τον Σεπτέμβριο, με λεία περίπου 180.000 ευρώ, διαθέτουν οι διωκτικές αρχές.

Η ίδια είχε σχεδιάσει και απόπειρα απόδρασης αντιεξουσιαστών από τις φυλακές Κορυδαλλού και σε μεταγενέστερο κείμενό της είχε αποκαλύψει ότι συμμετείχε σε ληστεία στο νοσοκομείο «Σωτηρία» τον Ιούνιο του 2015 με λεία 125.000 ευρώ.
Bookmark and Share