Μια ..απλή χιονοστιβάδα και μερικοί εγκλωβισμένοι δεν σταμάτησαν αυτόν τον άνδρα που μιλούσε στην κάμερα! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Μια ..απλή χιονοστιβάδα και μερικοί εγκλωβισμένοι δεν σταμάτησαν αυτόν τον άνδρα που μιλούσε στην κάμερα!

http://greece-salonika.blogspot.com/2017/01/blog-post_781.html

  • Δείτε το απίθανο βίντεο.

Η... «ψύχραιμη» αντίδραση ενός ιδιοκτήτη χιονοδρομικού κέντρου στην θέα μιας χιονοστιβάδας που καταπλάκωσε ανθρώπους που έκαναν σκι, έχει γίνει (δικαίως) viral.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην... Τουρκία, χωρίς να δίνονται λεπτομέρειες για το όνομα του χιονοδρομικού κέντρου ή για το κατά πόσο υπήρξαν τραυματίες. Ο άνδρας φαίνεται να μιλά σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο για τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρησή του, όταν ο κόσμος αρχίζει να φωνάζει και να τρέχει πανικόβλητος.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, μια χιονοστιβάδα αρχίζει να κινείται με ορμή προς τους εκδρομείς, παρασύροντας μερικούς από αυτούς που έτρεχαν πανικόβλητοι. Τότε ο ιδιοκτήτης του κέντρου διέκοψε την ομιλία του και με απόλυτη ψυχραιμία έδειξε στον εικονολήπτη το σημείο.

«Είχατε την ευκαιρία να καταγράψετε μια χιονοστιβάδα με την κάμερα!», του είπε φανερά χαρούμενος και συνέχισε λέγοντας πόσο ευχαριστημένοι είναι οι επισκέπτες του χιονοδρομικού του κέντρου.

Η Τουρκία, όπως και η χώρα μας, αντιμετωπίζει αυτή την εβδομάδα σοβαρά προβλήματα λόγω του χιονιά.
Bookmark and Share