Πάγκαλος προς Μουλόπουλο: Με το τσογλάνι ήθελα να ...περιγράψω, όχι να βρίσω τον Τσίπρα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Πάγκαλος προς Μουλόπουλο: Με το τσογλάνι ήθελα να ...περιγράψω, όχι να βρίσω τον Τσίπρα.


  • Μέσω αναρτήσεών του στο Twitter ήρθε η απάντηση από τον Θεόδωρο Πάγκαλο στην αναφορά που έκανε στο πρόσωπό του μέσα από την συνέντευξή του στην «Αυγή» ο Βασίλης Μουλόπουλος.


Ο δημοσιογράφος, που...  τοποθετήθηκε επικεφαλής του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, αναφερόμενος σε όσα αλλάζουν από εδω και πέρα στο Συγκρότημα, χρησιμοποίησε ως παράδειγμα τον πρώην υπουργό. «Ο Πάγκαλος δεν μπορεί να συνεχίσει να λέει "τσογλάνι" τον πρωθυπουργό από δημόσια συχνότητα. Κανείς δεν μπορεί να το λέει αυτό ούτε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του.

Η ερμηνεία της λέξης «τσογλάνι» είναι «άτομο νεαρής ηλικίας και κακής διαγωγής», αναφέρει ο κύριος Πάγκαλος και συμπληρώνει πως «είναι προφανές ότι δεν σκόπευα να βρίσω τον "Πρωθυπουργό"!!! Να τον περιγράψω ήθελα»!

Κατόπιν, παραθέτει κάποιους από τους χαρακτηρισμούς ("Παχύσαρκο κτήνος, κήτος, γουρούνι, γερμανοτσολιάς, προδότης") που έχει χρησιμοποιήσει για το πρόσωπό του η εφημερίδα «Αυγή», το «λαθρόβιο κόμμα» που «μέχρι πρόσφατα ο Μουλόπουλος διεύθυνε», όπως λέει και καταλήγει: «Όλα αυτά ήταν προφανώς θωπείες και όχι βαρύτατη προσπάθεια εξόντωσής μου. Ανάμεσά μας υπάρχει χάος. Συνεχώς διευρύνεται».



Bookmark and Share