Σοκ στο Πανελλήνιο από το συγκλονιστικό βίντεο της απίστευτης τραγωδίας - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Σοκ στο Πανελλήνιο από το συγκλονιστικό βίντεο της απίστευτης τραγωδίας


  • Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία ο οδηγός της «τρελής» Porsche.


Τραγωδία με... τέσσερις νεκρούς, ανάμεσα στους οποίους και ένα παιδί τριών ετών, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, έξω από τη Θήβα.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που βγήκε στο φως είναι συγκλονιστικό και δείχνει το παιχνίδι της μοίρας που παίχτηκε για 4 ανθρώπους.
Οι συνθήκες του δυστυχήματος είναι τραγικές. Ενας άντρας, οδηγός, σταμάτησε σε πάρκινγκ στο πλάι της εθνικής οδού για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο, ενώ μέσα παρέμειναν η γυναίκα και το παιδί.
Ελάχιστα λεπτά αργότερα, μια Πόρσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, έπεσε πάνω τους, προκαλώντας το θάνατό τους. Νεκροί είναι και οι δύο επιβαίνοντες στο πολυτελές αυτοκίνητο. Οπως φαίνεται και από το βίντεο ο οδηγός στο πολυτελές αυτοκίνητο έχει χάσει από νωρίτερα τον έλεγχο και αυτό βγαίνει από το δρόμο με το πλάι, περνά στο χώρο του πάρκινγκ και καρφώνεται στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, τα δύο οχήματα πήραν φωτιά.

Προσοχή!To βίντεο είναι πολύ σκληρό:






Το πολύνεκρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.
Ένας από τους επιβαίνοντες στην Πόρσε πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ ο άλλος απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα.
Ο πατέρας και οδηγός του Honda μόλις άκουσε το "μπαμ" πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Ο άνθρωπος έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια. Οπως φαίνεται στο βίντεο στην άκρη, δεν μπορεί να πιστέψει τι έγινε και κρατά απελπισμένος το κεφάλι του, καθώς η 33χρονη σύζυγός του και το μόλις τριών ετών παιδί τους βρήκαν τραγικό θάνατο.
Στην Porsche επέβαιναν ο Γιώργος Βακάκης, 24 ετών σύμφωνα με τις πληροφορίες, γιος του Απόστολου Βακάκη, ισχυρού ανήρ της εταιρίας παιχνιδιών Jumbo και ο στενός φίλος και συνεργάτης του Ανδρέας Γεωργακόπουλος.
Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo είχε επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου σπούδαζε και πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αράχωβα.
Bookmark and Share