Βόμβες Καμμένου κατά Μαρινάκη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Βόμβες Καμμένου κατά Μαρινάκη


  • Για συμμορία εκβιαστών που χρησιμοποιεί την εφημερίδα Παραπολιτικά ως περίστροφο, έκανε λόγο ο Πάνος Καμένος στη δίκη των στελεχών της εφημερίδας Κουρτάκη και Τζένου τους οποίους έχει μηνύσει για κακουργηματική εκβίαση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο υπουργός Άμυνας έκανε λόγο για...συμμορία που προετοιμάζει τον εκβιασμό και προαναγγέλλει το χτύπημα, αναφέροντας πως δεν διστάζουν να επιτεθούν σε ανήλικα παιδιά.

Ο λόγος, σύμφωνα με τον υπουργό, είναι να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1, αφού, όπως είπε, ο Γιάννης Κουρτάκης είναι συνεργάτης με τον καταδικασθέντα στην υπόθεση διακίνησης 2 τόνων ηρωίνης και πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιο Κοτσώνη.

Στη δικαστική αίθουσα ακούστηκε και το όνομα του εφοπλιστή και προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Πάνο Καμμένο να ερωτάται εάν τα Παραπολιτικά είναι ο όμιλος Κουρτάκη ή ο όμιλος Μαρινάκη.

Ο υπουργός Άμυνας απάντησε ότι στο πόρισμα της Βουλής φέρεται να υπάρχει βοήθεια του κ. Μαρινάκη προς τον κ. Κουρτάκη, για την εγγύηση του δανείου που έλαβε.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, "αυτή τη μεθοδολογία την έχουν ξανακάνει, και με το γιο του Μπαλτάκου. Χτυπάνε τον πατέρα μέσω του παιδιού" καταλήγοντας ότι "Με υποθέσεις ναρκωτικών συνδέεται και η παράγκα του ποδοσφαίρου!"

Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε η αναφορά του κου Καμμένου πως μέσα στο δικαστήριο, υπάρχουν ένοπλοι υπάλληλοι που έχουν υπηρετήσει στην ασφάλεια του κου Μαρινάκη!" ενώ, όπως είπε ο Πάνος Καμμένος, αντίστοιχα θύμα απόπειρας εκβιασμού έθεσε και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

Bookmark and Share