Μαρινόπουλος: Δικαστικό… γκάζι για να ολοκληρωθεί το deal - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Μαρινόπουλος: Δικαστικό… γκάζι για να ολοκληρωθεί το deal

  • Ο πρόεδρος του Πρωτοδικείου έκανε δεκτό το αίτημα πιστωτή για επίσπευση της εκδίκασης των τριτανακοπών.
  • Ολες οι αιτήσεις θα συζητηθούν στις 8 Μαρτίου, ενώ αρχικά η συζήτησή τους είχε προσδιορισθεί για το δίμηνο Απριλίου- Μαΐου.


«Γκάζι» για την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξυγίανσης της Μαρινόπουλος πατάει η Δικαιοσύνη, καθώς ο... πρόεδρος του Πρωτοδικείου αποδέχθηκε το αίτημα πιστωτή της εταιρείας να επισπευσθεί η εκδίκαση των επτά αιτήσεων τριτανακοπής.

Με την απόφαση του προέδρου, όλες οι αιτήσεις τριτανακοπής θα συζητηθούν στις 8 Μαρτίου, ενώ αρχικά η συζήτησή τους είχε προσδιορισθεί για το δίμηνο Απριλίου-Μαΐου. Η απόφαση ανοίγει τον δρόμο για να ολοκληρωθεί η πιο σύνθετη και κρίσιμη για την οικονομία συμφωνία εξυγίανσης επιχειρηματικού ομίλου.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, το σκεπτικό των αιτήσεων τριτανακοπής δεν δημιουργεί ανησυχία ότι θα προκληθεί νέα εμπλοκή στη συμφωνία.

Αν το δικαστήριο απορρίψει τις αιτήσεις, η νομική διαδικασία ολοκληρώνεται και η Σκλαβενίτης θα αρχίσει σταδιακά να ανεβάζει σε επιλεγμένα μαγαζιά του δικτύου της Μαρινόπουλος τις νέες ταμπέλες «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης».

Προτεραιότητα θα δοθεί στα καταστήματα που τροφοδοτούνται εδώ και μερικούς μήνες ομαλά. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί σταδιακή αύξηση της κίνησης στα παραπάνω καταστήματα.
Bookmark and Share