Τι πραγματικά περιέχει η Nutella.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Τι πραγματικά περιέχει η Nutella..


  • Η αλήθεια είναι πως λίγοι μπορούν να αντισταθούν στην θέα ή την γεύση της Nutella.


Αυτό το... φανταστικό γλύκισμα πηγαίνει με τα πάντα και μπορεί να κάνει ακόμα και το πιο βαρετό, άγευστο και ξερό κομμάτι ψωμί να μοιάζει με παραδεισένια λιχουδιά.Xωρίς υπερβολή..

Όπως μπορεί να δει κανείς στην ετικέτα της συσκευασίας η Nutella περιέχει φοινικέλαιο, γάλα σε σκόνη, κακάο, φουντούκια και ζάχαρη. Αν και κανένα από αυτά τα συστατικά δεν μας φαίνεται περίεργο, ούτε μας αποτρέπει από το να καταναλώσουμε την Nutella, κάτι μέσα μας άλλαξε όταν είδαμε την φωτογραφία που ανήρτησε ένας χρήστης του Reddit, ο Mr. Flow, και στην οποία δείχνει όλα αυτά τα συστατικά ξεχωριστά και κατά αναλογία.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, η πραλίνα φουντουκιού δεν αποτελείται τόσο από φουντούκια και κακάο, αλλά από ζάχαρη και φοινικέλαιο.
Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει και η ετικέτα, σε κάθε 37 γραμμάρια (δηλαδή 2 κουταλιές της σούπας), τα 21 γραμμάρια είναι ζάχαρη. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, οι ενήλικες πρέπει να καταναλώνουν καθημερινά 50 γραμμάρια ζάχαρης ή και λιγότερο.
Bookmark and Share