Νέες βαρύτερες διώξεις για τον Σώρρα προ των πυλών.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Νέες βαρύτερες διώξεις για τον Σώρρα προ των πυλών..

  • Οι εισαγγελικές αρχές άρχισαν τώρα να ερευνούν τη δράση Σώρρα ανά την επικράτεια, όπου διαθέτει παραρτήματα του φορέα με την επωνυμία «Ελλήνων Συνέλευσις» και πλέον θέτουν στο μικροσκόπιο βαριά αδικήματα, όπως εκείνα για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτες κατ’ εξακολούθηση και πολλά πολλά άλλα.

Επειτα από...χρόνια –τουλάχιστον τρία με τέσσερα– ανεξέλεγκτης δράσης, ο Αρτέμης Σώρρας και στενοί του συνεργάτες –προς το παρόν τουλάχιστον επτά άτομα– έχουν κληθεί ως ύποπτοι για σωρεία κακουργημάτων που φέρεται ότι διαπράττουν από καιρό, εξαπατώντας συμπολίτες μας που με ασύγγνωστη αφέλεια πίστεψαν τα όσα ο ίδιος διαδίδει, ότι διαθέτει, δηλαδή, περιουσία αστρονομικών διαστάσεων, διαχειριζόμενος περί τα 600 δισ. δολάρια.

Δικαστικές πηγές εκτιμούν πως οι ποινικές διώξεις, βαρύτατες, εις βάρος του Σώρρα και της ομάδας του δεν αποκλείεται να ασκηθούν και πριν από το τέλος του μήνα, ενώ παράλληλα κινούνται και οι δικαστικές διαδικασίες για να ανατραπεί η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας που δέχθηκε (!) ότι ο Σώρρας έχει τη διαχείριση των 600 δισ. δολαρίων.

Με την απόφαση αυτή σαν σημαία, ο Αρτέμης Σώρρας αύξησε τα ποσοστά επιρροής του, άνοιξε παραρτήματα σχεδόν σε όλη τη χώρα για την «Ελλήνων Συνέλευσις» και «έβαλε στο χέρι» όσους μπορούσε, λέγοντας πως έχει την αλήθεια με το μέρος του και με τη «βούλα» της Δικαιοσύνης.
Χρειάστηκε να περάσουν περίπου τέσσερα χρόνια για να επιχειρήσει η Δικαιοσύνη να ανατρέψει αυτή την απόφαση, που εκδόθηκε το 2013, όταν εναντίον του Αρτέμη Σώρρα κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά ο Αδωνις Γεωργιάδης. Τώρα το θέμα βρίσκεται στον Αρειο Πάγο έπειτα από αναίρεση της επίμαχης απόφασης στην οποία προχώρησε η Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου και αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η απόφαση των αρεοπαγιτών...
Bookmark and Share