Προκλητικές δηλώσεις βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για το τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Προκλητικές δηλώσεις βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για το τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας..

  • Οργή έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας που σόκαρε το πανελλήνιο. 
  • Τόσο ο Νίκος Μανιός, όσο και η Μερόπη Τζούφη έκαναν λόγο για "ταξικό δυστύχημα", αν και στην περίπτωσή τους θα ταίριαζε το... καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. 


 Ο κ. Μανιός, μιλώντας...στον ΑΝΤ1, τόνισε: «Εμπεριέχει το ταξικό στοιχείο. Τί να πω, επειδή ήταν παιδί πλουσίου είχε καλό αυτοκίνητο ή επειδή ήταν παιδί πλουσίου, δεν είχε μάθει να σέβεται τη ζωή των άλλων;», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Ότι υπάρχουν γρήγορα αυτοκίνητα είναι ένας ταξικός παραλογισμός, διότι απευθύνεται σ' έναν πολύ πλούσιο, εγώ δεν μπορώ να αγοράσω τέτοιο αυτοκίνητο. Ο άλλος το παίρνει εύκολα. Αυτή η ευκολία δημιουργεςί μια κατάσταση στον ίδιο ότι "δεν βαριέσαι, όλα είναι δικά μου"».

Στο ίδιο μήκος κύματος, η Μερόπη Τζούφη, υποστήριξε: «Η πρώτη ανάγνωση είναι αυτή: ότι είναι ένα πολύ πλούσιο παιδί με πολύ ακριβό αυτοκίνητο, να μη βλέπει όριο στο δρόμο και να θεωρεί ότι όλα αυτά του ανήκουν. Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να έχει αυτή την έπαρση και να συμπεριφέρεται μ' αυτό τον τρόπο. Να μην είναι οριοθετημένος. Έτσι έγινε πρόξενος αυτού του ατυχήματος»..



.
Bookmark and Share