Τελλίδης και Γιαλουρίδης μίλησαν για ...προληπτική ελληνική επίθεση κατά της Τουρκίας! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Τελλίδης και Γιαλουρίδης μίλησαν για ...προληπτική ελληνική επίθεση κατά της Τουρκίας!

Στην πιθανότητα προληπτικής επίθεσης κατά της Τουρκίας, σε περίπτωση που η προετοιμασία για επιθετικές επιχειρήσεις κατά της Ελλάδας διακριβωθεί ότι είναι «προ των πυλών», αναφέρθηκαν τόσο ο στρατηγός ε.α. και Επίτιμος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.), Βασίλειος Τελλίδης, όσο και ο Χριστόδουλος Γιαλουρίδης, καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου, στην διάρκεια δημόσιας συζήτησης με θέμα την τουρκική απειλή στο Αμφιθέατρο του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου.

Κεντρικό πρόσωπο στην..συζήτηση που παρακολούθησαν πάνω από 700 άτομα σε μία κατάμεστη αίθουσα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος, εξαπέλυσε επίθεση κατά της δημοσιονομικής πολιτικής που ακολουθεί η Γερμανία τόσο στο εσωτερικό της Ε.Ε., όσο ειδικότερα στην περίπτωση της Ελλάδος.

Η δημόσια συζήτηση διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Πολεμιστών Κύπρου και την Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Εθνικά Θέματα και την Κοινωνική Πρόοδο. Επίσης απηύθυνε χαιρετισμό ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης.
Bookmark and Share