Σοκ στη Ρόδο: Καθηγήτρια έβγαζε τα φρύδια στα παιδιά και τα έδενε πισθάγκωνα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Σοκ στη Ρόδο: Καθηγήτρια έβγαζε τα φρύδια στα παιδιά και τα έδενε πισθάγκωνα

  • Σάλο έχει προκαλέσει στη Ρόδο, η είδηση ότι καθηγήτρια Γυμνασίου έβγαζε τα φρύδια με τσιμπιδάκι στους μαθητές της και τους έδενε πισθάγκωνα προκειμένου να τους τιμωρήσει.

Το θέμα έχει φτάσει στην αρμόδια επιτροπή της...Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, η οποία διενεργεί έρευνα για το συμβάν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της δημοκρατικής της Ρόδου, η πειθαρχική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για την διαπίστωση τυχόν τελέσεως παραβάσεων του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα.

Το θέμα αποκαλύφθηκε όταν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατήγγειλαν την καθηγήτρια Γυμνασίου- η οποία υπηρετεί στη δυτική πλευρά του νησιού- και τις παράδοξες μεθόδους τιμωρίας, που χρησιμοποιούσε. Μεταξύ αυτών, ήταν ότι φέρεται να έβγαλε τα φρύδια δύο παιδιών με τσιμπιδάκι ενώ οι καταγγελίες μιλούν και για άλλη περίπτωση, όπου έδεσε τα χέρια άλλων μαθητών πισθάγκωνα.

Τις καταγγελίες ενισχύει και ένα ακόμα συμβάν με μαθητή. Όταν ο ανήλικος μαθητής ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία, στην οποία φορά μόνο το εσώρουχο του, επιδεικνύοντας τους κοιλιακούς του, η καθηγήτρια φέρεται πως σχολίασε στη φωτογραφία «ωραίο βρακί» γεγονός που προκάλεσε εντύπωση και ανησυχία στους γονείς.

Οι γονείς στη συνέχεια ενημέρωσαν την διεύθυνση του σχολείου, για το συμβάν και κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες γα τη διεξαγωγή έρευνας.
Bookmark and Share