"Βλέπουν" Πυρήνες ή Μαζιώτη πίσω από την έκρηξη βόμβας - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

"Βλέπουν" Πυρήνες ή Μαζιώτη πίσω από την έκρηξη βόμβας

  • Τι "έπιασαν" οι κάμερες
 Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που.. επικαλείται η Real αναφέρουν ότι από τον τρόπο δράσης, αλλά και τη μεγάλη ισχύ της βόμβας το πιθανότερο είναι πίσω από αυτό το χτύπημα να βρίσκονται ασύλληπτα ή νέα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα των Μαζιώτη - Ρούπα ή η τρομοκρατική οργάνωση της "Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς" στο πλαίσιο εφαρμογής του σχεδίου "Νέμεσις" με το οποίο έχουν προαναγγείλει πολλαπλά χτυπήματα και σε οικονομικούς στόχους.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, δύο άτομα που διαφεύγουν με μοτοσυκλέτα από το σημείο της έκρηξης στα Γραφεία της Eurobank στην οδό Σανταρόζα έχουν καταγραφεί από κάμερα διαχείρισης Κυκλοφορίας στην Οδό Πανεπιστημίου αλλά και από την κάμερα της τράπεζας.
Η αστυνομία αναλύει τις καταγραφές από όλες τις κάμερες της περιοχής για να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία για του δράστες οι οποίοι εκτιμάται ότι είναι οι ίδιοι που είχαν τοποθετήσει πριν από περίπου έξι μήνες εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το Υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη Σταδίου αλλά δεν είχε εκραγεί.
Bookmark and Share