Γυναίκα τροχονόμος τραυματίστηκε ενώ ρύθμιζε την αυτοκινητοπομπή του Τσίπρα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Γυναίκα τροχονόμος τραυματίστηκε ενώ ρύθμιζε την αυτοκινητοπομπή του Τσίπρα


  • Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών Αγιος Ανδρέας μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα μία τροχονόμος, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των τροχονομικών μέτρων που είχαν ληφθεί για την αυτοκινητοπομπή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Όπως... αναφέρουν πληροφορίες του tempo24. gr, η άτυχη τροχονόμος βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Κανελλοπούλου, μπροστά από το πρώην κολυμβητήριο της Αγυιάς. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 18:15 το απόγευμα, όταν αναχώρησε ο πρωθυπουργός για Αθήνα, αμέσως μετά το γεύμα που είχε με συνεργάτες του σε παραλιακό κατάστημα της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η τροχονόμος ρύθμιζε την κυκλοφορία, όταν από μπροστά της πέρασε η αυτοκινητοπομπή με τον πρωθυπουργό. Όμως δεν πρόλαβε να φύγει και το τελευταίο όχημα της συνοδείας και ένα άλλο Ι.Χ. ήρθε ακριβώς κατά πάνω της και την τραυμάτισε.

Άμεσα έγινε κινητοποίηση από το ΕΚΑΒ και την αστυνομία και συνοδεία μηχανών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. η τροχονόμος μεταφέθηκε στο νοσοκομείο και οι πληροφορίες λένε ότι είναι καλά στην υγεία της.
Bookmark and Share