Πυρπόλησαν τα αυτοκίνητα σωφρονιστικού υπαλλήλου και της συζύγου του - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Πυρπόλησαν τα αυτοκίνητα σωφρονιστικού υπαλλήλου και της συζύγου του

  • Το αυτοκίνητο σωφρονιστικού υπαλλήλου ο οποίος υπηρετεί στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού, καθώς και το όχημα της συζύγου του, πυρπόλησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΣΥΕ).


Τα οχήματα ήταν... σταθμευμένα έξω από το σπίτι του σωφρονιστικού υπαλλήλου και της οικογένειάς του.
Στην ανακοίνωσή της, η ΟΣΥΕ μεταξύ άλλων σημειώνει ότι για την κατάσταση που επικρατεί στις ελληνικές φυλακές έχει τοποθετηθεί δημόσια με ανακοινώσεις της.
«Στα ραντεβού μας με τις κατά καιρούς πολιτικές ηγεσίες και για όσες φόρες μας δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθούμε μαζί τους η ενημέρωση αυτή ήταν πολύ πιο εξειδικευμένη, λεπτομερής και συμπεριλάμβανε και τα βάσιμα συμπεράσματα μας για το που θα οδηγούσε τελικά η κατάσταση αυτή», αναφέρει η ΟΣΥΕ και προσθέτει:
«Κάποιοι αρνούμενοι να πάρουν θέση επί των καταγγελλομένων, αφού θα ήταν σαν να πυροβολούσαν τα πόδια τους, επέλεξαν χαρακτηρίζοντας μας “παράκεντρα” να μας καταγγείλουν ως δήθεν υπεύθυνους παρουσιάζοντάς μας από θύματα, θύτες. Στη συνέχεια κάποιοι άλλοι έδειξαν να εκπλήσσονται για την κατάσταση που παρέλαβαν και τους περιγράψαμε και διαβεβαίωναν ότι θα πάρουν μέτρα. Θέλοντας μάλιστα να δείξουν ότι αυτά που λένε τα εννοούν προανήγγειλαν την συγκρότηση επιτροπής συνεργασίας προσθέτοντας ότι με αυτόν τον τρόπο μας αποδείκνυαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους. Τελικά απεδείχθη είτε ότι δεν κυβερνούν, είτε κυβερνούν ελέω κομματικών τμηματαρχών. Όπως και να έχει εμείς δηλώνουμε πλέον ξεκάθαρα για ότι περαιτέρω μας συμβεί, πολύ περισσότερο εάν ξαναχυθεί αίμα και θρηνήσουμε και πάλι θύματα, ηθικοί αυτουργοί θα είναι η Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, οι συν αυτώ ασυντόνιστοι και 2 επαρμένοι και δυστυχώς η κορυφή της Πολιτικής ηγεσίας, έως την στιγμή τουλάχιστον που θα πάρει ξεκάθαρα θέση».
Bookmark and Share