«Μαϊμού» τεχνικός της Δ.Ε.Η. άρπαξε 2.000 ευρώ από ηλικιωμένο - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

«Μαϊμού» τεχνικός της Δ.Ε.Η. άρπαξε 2.000 ευρώ από ηλικιωμένο

  • Ο δράστης  χτύπησε την πόρτα του 75χρονου και του συστήθηκε ως υπάλληλο της Δ.Ε.Η., που δήθεν είχε πάει για να επισκευάσει μια σοβαρή βλάβη στον πίνακα ηλεκτροδότησης.

Δεν είχε υπ’ όψη του το κόλπο των απατεώνων που εμφανίζονται ως τεχνικοί της Δ.Ε.Η. ένας ηλικιωμένος, με αποτέλεσμα να χάσει ένα όχι και ευκαταφρόνητο ποσό που φύλαγε στην κατοικία του στην περιοχή της...Φαρκαδόνας.

Ήταν 20 Απριλίου, όταν ένας άνδρας χτύπησε την πόρτα του 75χρονου και του συστήθηκε ως υπάλληλο της Δ.Ε.Η., που δήθεν είχε πάει για να επισκευάσει μια σοβαρή βλάβη στον πίνακα ηλεκτροδότησης στον οποίο θα μπορούσε να γίνει βραχυκύκλωμα και να προκαλέσει πυρκαγιά. Του ζήτησε, λοιπόν, να βγάλει από το σπίτι σε μια σακούλα όσα χρήματα είχε για να μην… καούν!

Ο ηλικιωμένος πείστηκε και έβγαλε 2.000 ευρώ, αλλά ο δράστης άρπαξε τη σακούλα και έγινε καπνός! Η υπόθεση εξιχνιάστηκε χθες με την συνεργασία αστυνομικών των τμημάτων Φαρκαδόνας και Τυρνάβου και ταυτοποιήθηκε ο 47χρονος δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.
Bookmark and Share