Εκτός Ελλάδας ψάχνουν τον Σώρρα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Εκτός Ελλάδας ψάχνουν τον Σώρρα.

  • Εκτός Ελλάδας ψάχνουν πλέον τον Αρτέμη Σώρρα και τη γυναίκα του δυο μήνες μετά την καταδικαστική απόφαση, την ολοκλήρωση της έρευνας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την άσκηση βαρύτατων διώξεων κατά του 50χρονου και 7 συνεργατών του, για την υπόθεση των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων και τη δράση του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις».

Αναλυτές της Ασφάλειας προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν πως... εξαφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας και όλα τα νέα στοιχεία δείχνουν πως ο 50χρονος έφυγε από την χώρα μας αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου. Θεωρούν βέβαιο ότι είχε εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο μελετημένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και βάσει αυτού κινείται.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι αστυνομικοί ξέρουν ότι λίγο μετά τις απόκριες ο Αρτέμης Σώρρας γνωρίζοντας ότι ο δικαστικός κλοιός σφίγγει γύρω του, φεύγει από την Αθήνα και εκτιμάται ότι μετακινείται στην Αχαία και κλείνει τα κινητά του τηλέφωνα και σταματά να στέλνει και να ανοίγει e-mails.

Οι αστυνομικοί του Αναζητήσεων ερεύνησαν μία – μία τις διευθύνσεις που οι πληροφορίες έλεγαν ότι διέμενε το τελευταίο διάστημα ο Σώρρας, συγγενικά και φιλικά πρόσωπα της οικογένειας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα.
Bookmark and Share