Τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Λουκά Παπαδήμου! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Λουκά Παπαδήμου!

  • Τραυματισμένος ο πρώην πρωθυπουργός από έκρηξη παγιδευμένου φακέλου μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαινε.
  • Τραυματίας και ο οδηγός του οχήματος
  • Λόγω των αλεξίσφαιρων τζαμιών του οχήματος το ωστικό κύμα εγκλωβίστηκε εντός του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό των επιβαινόντων

Με σοβαρά τραύματα μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο πρώην πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος καθώς και ο οδηγός του μετά από έκρηξη μηχανισμού που... ήταν, κατά πληροφορίες , τοποθετημένος σε φάκελο που τον άνοιξε ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός.

Τα τζάμια του αυτοκινήτου, που είναι αλεξίσφαιρα δεν θρυμματίσθηκαν. Πίσω από το αυτοκίνητο του κ. Παπαδήμου ακολουθούσε συνοδευτικό της αστυνομίας.

Ήδη η αστυνομία έχει αποκλείσει δρόμους ώστε οι τραυματίες να φτάσουν το γρηγορότερο δυνατό στο νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει τραυματιστεί στα χέρια, τα πόδια, στη κοιλιακή χώρα και στο πρόσωπο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Πάντως πληροφορίες από το ΕΚΑΒ αναφέρουν ότι η ζωή τόσο του ιδίου του κ. Παπαδήμου, όσο και του οδηγού του δεν διατρέχουν κίνδυνο. Η περιοχή έχει αποκλειστεί, ενώ σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας, με κλιμάκιο του ΤΕΕΜ.
Bookmark and Share