Ούτε αύριο στους δρόμους τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ούτε αύριο στους δρόμους τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

  • Περισσότερο διερευνητική παρά ουσιαστική μπορεί να χαρακτηριστεί η συνάντηση που είχαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ και ο πρόεδρος του Οργανισμού Χρήστος Στεφανίδης, με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.

Το ραντεβού... κανονίστηκε με πρωτοβουλία του κ. Σπίρτζη και διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα, δεν συζητήθηκε καθόλου το μέλλον του Οργανισμού. Αντ’ αυτού η συζήτηση των δύο πλευρών περιορίστηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΑΣΘ.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ κ. Δημήτρης Τσερμενίδης, δήλωσε ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και ότι δεν μπορεί να συζητηθεί το μέλλον του ΟΑΣΘ μέσα σε μία ώρα. Ο ίδιος έδωσε στον Υπουργό δέσμη προτάσεων των εργαζομένων για τον εξορθολογισμό του ΟΑΣΘ.

Αύριο Τετάρτη οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας κρατώντας τραβηγμένο χειρόφρενο στα αστικά λεωφορεία.

Στις 10:30 το πρωί οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ δίνουν ραντεβού στο ΕΚΘ για να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις κατά του πολυνομοσχεδίου. Αργότερα, μέσα στην ημέρα, το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδικάτου των εργαζομένων του ΟΑΣΘ θα συνεδριάσει με θέμα τη συνέχιση η μη της επίσχεσης εργασίας. Ο κ. Τσερμενίδης, ωστόσο, δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι δεν θα επιστρέψουν στη δουλειά αν δεν μπουν τα λεφτά στους λογαριασμούς τους.
Bookmark and Share