Βουλή: Το παράπονο της Γεννηματά... και το Survivor - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Βουλή: Το παράπονο της Γεννηματά... και το Survivor

  • Το γεγονός ότι η ομιλία της ορίστηκε τελικά να πραγματοποιηθεί μετά από αυτή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά.

Η κ.Γεννηματά ζήτησε το... λόγο όταν ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ανακοίνωσε πως μετά τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη θα μιλούσε ο πρωθυπουργός. Επισήμανε ότι είθισται ο πρωθυπουργός να μιλά τελευταίος για να έχει ακούσει τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης και υποστήριξε ότι ο κ.Τσίπρας δεν αντέχει να ακούσει άλλη κριτική.

Ο Πρόεδρος της Βουλής απάντησε ρίχνοντας το φταίξιμο "σε κάποιους αρχηγούς που άργησαν" δείχνοντας μάλλον προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασιλη Λεβέντη και υποστήριξε ότι δεν είναι σε βάρος της κ.Γεννηματά η αλλαγή της σειράς.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη έκαναν λόγο για μεθόδευση και σημείωναν ότι η κ.Γεννηματά ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στις έξι και μισή (πριν τον κ.Μητσοτάκη) και βρισκόταν στην αίθουσα έξι και δέκα λεπτά.

Το πιο ενδιαφέρον σχόλιο όμως έκανε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος έγραψε στο twitter: "Είναι απλά ντροπή, δεν έδωσαν το λόγο στην κ Γεννηματά γιατι ο κ ΤΣΙΠΡΑΣ δεν θέλει ν αναμετρηθεί με το survivor! Ντροπή κ μονο ντροπή!"
Bookmark and Share