Απίστευτο video:Παιδάκι 2 ετών σώζεται αν και αυτοκίνητα ...περνούν από πάνω του! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Απίστευτο video:Παιδάκι 2 ετών σώζεται αν και αυτοκίνητα ...περνούν από πάνω του!

http://greece-salonika.blogspot.com/2017/05/video-2.html

  • Ένα σοκαριστικό συμβάν κατέγραψαν οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας στην επαρχία Sichuan της νοτιοδυτικής Κίνας, όταν ένα μικρό κοριτσάκι ξέφυγε της προσοχής της μαμάς του και πετάχτηκε στον δρόμο.

Το απίστευτο περιστατικό...έλαβε χώρα στην πόλη Xichang. Το δίχρονο παιδάκι στέκεται στην άκρη του δρόμου. Ξαφνικά πετάγεται ανάμεσα στα αυτοκίνητα και… χάνεται. Ένα λευκό Toyota Land Cruiser περνά από πάνω του. Στη συνέχεια ακολουθεί ένα ακόμα SUV.

Κανείς δεν έχει καταλάβει το παραμικρό. Η μητέρα τρέχει έντρομη προς το κοριτσάκι της και εκείνη τη στιγμή, όλοι συνειδητοποιούν τι έχει συμβεί. Σαν από θαύμα το παιδάκι δεν έπαθε το παραμικρό, καθώς έσκυψε ενστικτωδώς και παρέμεινε σε αυτή τη θέση, χωρίς τα οχήματα να το παρασύρουν στο οδόστρωμα.

Οι οδηγοί ανέφεραν στην κατάθεσή τους ότι δεν αντιλήφθησαν το παραμικρό. Αργότερα όμως, όταν είδαν το video από την αστυνομία, υπέστησαν σοκ.
Bookmark and Share