Άφαντος ο δράστης που πυροβόλησε τον 11χρονο στο Μενίδι - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Άφαντος ο δράστης που πυροβόλησε τον 11χρονο στο Μενίδι


  • Συνεχίζονται οι εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος.

 Στις 11 το πρωί... του Σαββάτου, συγγενείς, συμμαθητές και κάτοικοι της περιοχής βρέθηκαν στην Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Μενίδι για να αποχαιρετήσουν τον 11χρονο μαθητή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα, κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής.που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, 250 αστυνομικοί ερευνούσαν χθες σε ακτίνα μεγαλύτερη των 500 μέτρων από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών οι αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε τουλάχιστον 31 προσαγωγές και 3 συλλήψεις. Επίσης, έχουν κατασχεθεί 18 κάλυκες 9mm, ένας κάλυκας 7,62mm, 7 βολίδες πυροβόλου όπλου, 7 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και 7 κάλυκες κυνηγετικού όπλου. Οι κάλυκες βρέθηκαν σε οικόπεδο της περιοχής και εξετάζεται εάν σχετίζονται με το συμβάν.

Γονείς, εκπαιδευτικοί, αλλά και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σχολείο την Πέμπτη θεώρησαν αρχικά ότι ο μαθητής λιποθύμησε και από την πτώση χτύπησε στο κεφάλι και προκλήθηκε αιμορραγία. «Κανείς δεν κατάλαβε τη σφαίρα», λέει στην «Κ» ο Σωτήρης Κουφογιώργος, πρόεδρος της Ενωσης Συλλόγων Γονέων Αχαρνών που βρισκόταν στο σχολείο κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

«Αρχικά το τραύμα δεν φαινόταν, λόγω του τριχωτού της κεφαλής. Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή, όπου διαπιστώθηκαν τα αίτια του θανάτου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς, μιλώντας στην «Κ».

Υπενθυμίζεται πως ο μαθητής διακομίσθηκε διασωληνωμένος και χωρίς σφυγμό στις 22.30 της Πέμπτης, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών για ανάνηψη, κατέληξε...
Bookmark and Share