Aπίστευτος διάλογος Γεννηματά-Τσίπρα μπροστά στις κάμερες: Μας έβαλες τη θηλιά στο λαιμό.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Aπίστευτος διάλογος Γεννηματά-Τσίπρα μπροστά στις κάμερες: Μας έβαλες τη θηλιά στο λαιμό..

http://greece-salonika.blogspot.com/2017/06/a_20.html

  • Διάλογο με «καρφιά» εκατέρωθεν είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά στην αρχή της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου.
.

«Δεν ξέρω κατά πόσο ανάσα θα πάρουμε γιατί τη θηλιά μας την έχεις βάλει στο λαιμό» είπε η κ. Γεννηματά απευθυνόμενη προς τον Πρωθυπουργό, με τον... κ. Τσίπρα να απαντά: «Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω».

«Μας έχεις βάλει σε δύο μνημόνια, οπότε δεν έχεις τα περιθώρια να τα λες αυτά» ανταπάντησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες ψεύτικες ελπίδες». «Ο ελληνικός λαός θέλει να ξέρει πού βρίσκεται, ποιες είναι οι προοπτικές του γιατί δοκίμασε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις», συνέχισε.


«Από εδώ και πέρα υπάρχει ένας δρόμος, ο δρόμος της εξόδου από την κρίση» αντέτεινε ο Πρωθυπουργός, με την κ. Γεννηματά να σχολιάζει: «Εγώ ετοιμάζω σχέδια γι' αυτό».
Bookmark and Share