Οι Anonymous προαναγγέλουν την ανακάλυψη ευφυούς εξωγήινης ζωής από τη NASA! (video) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Οι Anonymous προαναγγέλουν την ανακάλυψη ευφυούς εξωγήινης ζωής από τη NASA! (video)


  • Η γνωστή διεθνής ομάδα ακτιβιστών του διαδικτύου Anonymous προαναγγέλλουν μια εξέλιξη που προκαλεί τεράστια αίσθηση.Όπως αναφέρουν στο τελευταίο τους βίντεο που μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα, πολύ σύντομα η NASA θα ανακοινώσει την ανακάλυψη ευφυούς εξωγήινης ζωής!

Οι Anonymous επικαλούνται τις... ανεπίσημες δηλώσεις του εκπροσώπου της NASA, καθηγητή Thomas Zurbuchen, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνάντησης της αμερικάνικης επιτροπής Επιστήμης, Διαστήματος και Τεχνολογίας, ανέφερε ότι «ο πολιτισμός μας βρίσκεται προ των πυλών της ανακάλυψης απόδειξης για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στο σύμπαν. Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις διαφορετικές δραστηριότητες και αποστολές που εξερευνούν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, βρισκόμαστε λίγο πριν από μια από τις πιο προφανείς, χωρίς προηγούμενο, ανακαλύψεις στην ιστορία».
Όπως αναφέρουν οι Anonymous, ο καθηγητής επικαλέστηκε τις πρόσφατες ανακαλύψεις της NASA στον Εγκέλαδο, τον δορυφόρο του Κρόνου, όπου βρέθηκε υδρογόνο.
Δείτε το video:

Στην επίσημη ιστοσελίδα τους οι Anonymous γράφουν: «Τα στοιχεία σίγουρα συνηγορούν στο ότι κάτι συμβαίνει στους ουρανούς από πάνω μας. Τα τεράστια κόστη των διαστημόπλοιων, που χρηματοδοτούνται από φόρους και «μαύρα ταμεία» καταδεικνύουν ότι υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που πιάνει το μάτι ή η γνώση του κοινού».
Bookmark and Share