Εταιρεία Αερίου Θεσσαλονίκης: Έχουμε εξασκηθεί για περιπτώσεις διαρροής φυσικού αερίου - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Εταιρεία Αερίου Θεσσαλονίκης: Έχουμε εξασκηθεί για περιπτώσεις διαρροής φυσικού αερίου

  • Τη διαβεβαίωση ότι η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης– Θεσσαλίας Α.Ε (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) βρίσκεται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει τυχόν περιστατικά διαρροής φυσικού αερίου, δίνει με ανακοίνωση της σήμερα, Παρασκευή, η εταιρεία, με αφορμή το χθεσινό συμβάν στη διάρκεια εργασιών του Μετρό στην περιοχή της Δελφών. 


Στην ανακοίνωση, επαναλαμβάνεται ότι το χθεσινό περιστατικό... αντιμετωπίστηκε άμεσα και έγκαιρα, ενώ τονίζεται ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει τα περιστατικά με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, καθώς και με ενεργό τηλεφωνικό κέντρο 24ώρου βάσεως που λειτουργεί στον αριθμό 10302. Επιπλέον, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η εταιρεία έχει προσομοιάσει κατά το παρελθόν σε ασκήσεις ετοιμότητας πληθώρα ανάλογων περιστατικών, ώστε να ανταποκρίνεται επιχειρησιακά με το βέλτιστο δυνατό τρόπο στις πραγματικές συνθήκες.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με χτεσινές δηλώσεις στο Αθηναϊκό Πρακτορείο του διευθυντή Ανάπτυξης και Νέων Συνδέσεων της εταιρείας, Μιχάλη Στεργιόπουλου, η βλάβη στον αγωγό προκλήθηκε όταν μηχάνημα τον "χτύπησε" στη διάρκεια εργασιών στο εργοτάξιο. Η εταιρεία διέκοψε αμέσως την παροχή αερίου, οπότε ουσιαστικά δεν υπήρξε διαρροή.
Bookmark and Share