Νιούκαστλ: Αυτοκίνητο έπεσε σε μουσουλμάνους - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Νιούκαστλ: Αυτοκίνητο έπεσε σε μουσουλμάνους

  • Σύμφωνα με πληροφορίες από το BBC, όχημα έπεσε επάνω σε πεζούς, ενώ οικογένειες ήταν συγκεντρωμένες έξω από ένα τζαμί, όπου είχαν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν το τέλος του Ραζαμανιού.
  • Τουλάχιστον 6 τραυματίες

“Σήμερα...περίπου στις 09:14 αναφέρθηκε στην αστυνομία ότι ένα όχημα παρέσυρε περαστικούς έξω από το αθλητικό κέντρο (Westgate Sports Centre) στο Νιούκασλ. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη, ενώ την ώρα αυτή, εκτιμάται ότι δεν πρόκειται για περιστατικό που σχετίζεται με την τρομοκρατία,” ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ελικόπτερο της οποίας ξεκίνησε αμέσως πτήσεις επάνω από την περιοχή. Οι αρχές συνέλαβαν μια 42χρονη γυναίκα, ωστόσο δεν θεωρούν πως το περιστατικό συνδέεται με τρομοκρατική πράξη.

Μέσα σε λίγα λεπτά, στην περιοχή βρίσκονταν ασθενοφόρα με ομάδες γιατρών, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τραυματιστεί έξι άτομα ανάμεσά τους και παιδιά.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι εκατοντάδες άνθρωποι γιόρταζαν το Ιντ, που είναι η μουσουλμανική γιορτή, μετά το τέλος του ιερού μήνα, Ραμαντάν. Οι άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στο αθλητικό κέντρο, ενώ μεταξύ των τραυματιών συμπεριλαμβάνονται και δύο παιδιά.
Bookmark and Share