Πάγκαλος: Όλοι οι ...βλάκες έγιναν υπουργοί. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Πάγκαλος: Όλοι οι ...βλάκες έγιναν υπουργοί.

  •  "Γελοίος τύπος ο Καμμένος"

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε  ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος σε... συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Ο Θ. Πάγκαλος επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι «πρέπει να φύγει αμέσως το αληταριό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», προσθέτοντας ότι «όλοι οι βλάκες έγιναν υπουργοί».

Επιπλέον, μίλησε για ψυχοπάθεια μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών. Έπειτα, χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο. Τον χαρακτήρισε ως «γελοίο τύπο», ενώ μίλησε για τον Γιάνη Βαρουφάκη Βαρουφάκη με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών λέγοντας: «Είναι ο γελοιωδέστερος υπουργός που πέρασε ποτέ, γελούσε ο κόσμος όλος…».

Σημείωσε ότι θα ψηφίσει ΝΔ και ότι αυτή πρέπει το συντομότερο να κυβερνήσει.

Επιπλέον, ο Θ. Πάγκαλος αναφέρθηκε στην κ. Γεννηματά, υποστηρίζοντας ότι «δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απασχολεί τον Ελληνικό Λαό, η εργασία, ή η αποκατάσταση της κυρίας Φώφης».

«Αυτή, μια ζωή απασχολούνταν, ουσιαστικά πληρωνόταν χωρίς να εργάζεται, σε διάφορες θέσεις του Δημοσίου και σε Τράπεζες, όχι διότι είχε ικανότητες, αλλά επειδή ήταν η κόρη του Γιώργου Γεννηματά», πρόσθεσε και τόνισε : «Αν έχει ανάγκη από δουλειά, να καθαρίζει σκάλες ή να κάτσει σπίτι της και να μαγειρεύει, δεν φαντάζομαι τι άλλο μπορεί να κάνει».


.
Bookmark and Share