Η ...τραγελαφική διαπραγμάτευση Βαρουφάκη κι η σχέση του με τον Τσίπρα γίνεται θεατρική παράσταση στο εξωτερικό! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Η ...τραγελαφική διαπραγμάτευση Βαρουφάκη κι η σχέση του με τον Τσίπρα γίνεται θεατρική παράσταση στο εξωτερικό!



  • Σε θεατρικό έργο μετατράπηκε η πολιτική σχέση μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.



Διαφημιστικά φυλλάδια μοιράστηκαν στο κεντρικό κτίριο της Κομισιόν από τους ίδιους τους... Έλληνες πρωταγωνιστές της σατιρικής παράστασης «Alexis & Yanis».

Πρόκειται για τους Αντώνη Ζιώγα, που υποδύεται τον χαρακτήρα του πρωθυπουργού και Αλέξανδρο Κολλάτο, ο οποίος υποδύεται τον πρώην υπουργό Οικονομικών, ενώ υπογράφει το σενάριο και σκηνοθετεί την παράσταση, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το προσεχές Σαββατοκύριακο στις Βρυξέλλες στον χώρο «CliqueArt».

Το έργο θα μεταφερθεί στο Παρίσι και οι δημιουργοί του σκοπεύουν να το παρουσιάσουν τον Σεπτέμβριο και στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το φυλλάδιο η υπόθεση είναι: «Ένα love story ανάμεσα στον πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον υπουργό Οικονομικών, κατά τη διάρκεια της hardcore διαπραγμάτευσης για το ελληνικό χρέος το 2015».

Στο φυλλάδιο υπάρχει μάλιστα sticker που προειδοποιεί ότι η παράσταση απευθύνεται μόνο σε ενήλικες και παρατίθεται ένα απόφθεγμα του Γ. Βαρουφάκη: «It was very friendly, very sad with great tenderness, even love» («ήταν πολύ φιλικό, πολύ μελαγχολικό με μεγάλη τρυφερότητα ακόμη και αγάπη»).
Bookmark and Share