Διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών την Τετάρτη και την Πέμπτη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών την Τετάρτη και την Πέμπτη

  • Διακόπτεται την Τετάρτη και την Πέμπτη, 7 και 8 Ιουνίου, η κυκλοφορία στην Κοιλάδα των Τεμπών, λόγω εργασιών επιθεώρησης και συντήρησης, όπως προβλέπεται από το εγκεκριμένο πρόγραμμα Τακτικής Συντήρησης Μέτρων Βραχοπροστασίας της Κοιλάδας. 


Στο διάστημα αυτό η κίνηση θα πραγματοποιείται κανονικά μέσω...των νέων τμημάτων και των σηράγγων (Ευαγγελισμός-Σκοτίνα). Για περισσότερες πληροφορίες, οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440, καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr

Πρόσθετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία. Συγκεκριμένα, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, από 07:00 της Τετάρτης έως 20:00 της Πέμπτης.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από το νέο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή των σηράγγων. Εναλλακτικά, η κυκλοφορία μπορεί να εξυπηρετηθεί και από τις εξής εναλλακτικές διαδρομές:

- Την ανατολική (παραλιακή), μέσω Λάρισας-Αγιάς-Αγιοκάμπου-Ομολίου-Π.Α.Θ.Ε.
- Την κεντρική, μέσω Π.Α.Θ.Ε.-Γυρτώνης-Τυρνάβου-Ελασσόνας-Αγίου Δημητρίου-Κατερίνης ή Π.Α.Θ.Ε.-Γυρτώνης-Τυρνάβου-Ελασσόνας-Κοζάνης-Εγνατίας.
- Τη δυτική, μέσω Λάρισας-Τρικάλων-Καλαμπάκας-Παναγίας-Εγνατίας.
Bookmark and Share