Ρονάλντο: «Δεν ξαναγυρίζω στη Ρεάλ Μαδρίτης» - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Ρονάλντο: «Δεν ξαναγυρίζω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

  • Παγκόσμια διάσταση έχει λάβει η πληροφορία πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος να τα… βροντήξει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.


Ο λόγος της απόφασής τους είναι η ιστορία με τη... δίωξη για φοροδιαφυγή που του έχουν ασκήσει οι ισπανικές Αρχές!

Έτσι, μετά τα πορτογαλικά δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο CR7 είναι έξαλλος και αποφασισμένος να φύγει από τη Ρεάλ, το βράδυ της Παρασκευής ήρθε ένα ακόμη ρεπορτάζ της έγκυρης εφημερίδας «Marca» που αναφέρει ότι ο Ρονάλντιο επιβεβαίωσε σε συμπαίκτες του ότι φεύγει από τη Ρεάλ και την Ισπανία γενικότερα!

Συγκεκριμένα, σε κατ' ιδίαν συζήτηση με τους συμπαίκτες του στην εθνική Πορτογαλίας, η οποία ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο «Confederations Cup» της Ρωσίας, ο Ρονάλντο, φέρεται να τους εκμυστηρεύτηκε πως πρόκειται για οριστική απόφαση!

Ο 32χρονος σούπερ σταρ δηλώνει πλέον αποφασισμένος να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ευρώπης, έπειτα από οκτώ χρόνια παρουσίας του στη Μαδρίτη και έχοντας κατακτήσει 3 Champions League!

Η ατάκα του που μεταφέρθηκε από τα αποδυτήρια της εθνικής Πορτογαλίας ήταν η εξής: «Φεύγω από τη Ρεάλ, έχω πάρει την απόφασή μου, δεν υπάρχει πλέον γυρισμός»!

Πλέον, αναμένεται και η επίσημη αντίδραση της Ρεάλ στην υπόθεση, καθώς υπενθυμίζεται πως στον Ρονάλντο ασκήθηκε δίωξη για φοροδιαφυγή ύψους 14,7 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος φυσικά έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ότι έχει «κρύψει» έσοδα, δημοσιοποιώντας μάλιστα τα κέρδη του, μέσω επίσημης ανακοίνωσης.
Bookmark and Share