Μέτρα της Τροχαίας για την ασφαλή επιστροφή των εκδρομέων - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Μέτρα της Τροχαίας για την ασφαλή επιστροφή των εκδρομέων

  •  Μέτρα της Τροχαίας ισχύουν και σήμερα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, προκειμένου η επιστροφή των εκδρομέων να διεξαχθεί με ασφαλή τρόπο.

Απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών αυτοκινήτων... ωφελίμου φορτίου άνω των 1,5 τόνων, ώστε να κινηθούν ασφαλέστερα τα οχήματα και να γίνει καλύτερη διαχείριση της οδικής κυκλοφορίας.

Ειδικότερα:

Για σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουνίου για το ρεύμα εισόδου και από ώρα 16:00 έως 23:00, ισχύουν οι απαγορεύσεις:

α) Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.

β) Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον κόμβο Λεπτοκαρυάς (Χ.Θ. 410+359) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 367+319), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας, από τη διασταύρωση του Μπράλου έως τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) και στην Π.Ε.Ο. Λεπτοκαρυάς - Ευαγγελισμού (διαδρομή μέσω Κοιλάδας Τεμπών).

γ) Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών - Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

δ) Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας - Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

ε) Στην Εθνική Οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι το 11ο χλμ (Χ.Θ. 11+340) αυτής.

στ) Στην Ιονία Οδό στο τμήμα από τη [(Χ.Θ. 187+950 (Πέρδικα)] έως τη [(Χ.Θ. 134+435 (Σελάδες)] και τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας (Χ.Θ. 106+197) έως τη (Χ.Θ. 10+872) και στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Αντιρρίου.

ζ) Στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Πελοποννήσου, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την Καλαμάτα έως την Κόρινθο και από τη Σπάρτη έως το Λεύκτρο.
Bookmark and Share