Η βλακεία είναι ανίκητη ...και σήμερα μας το υπενθύμισε η κ.Ραχήλ Μακρή - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Η βλακεία είναι ανίκητη ...και σήμερα μας το υπενθύμισε η κ.Ραχήλ Μακρή

  • Όταν ένας άνθρωπος δίνει μάχη για τη ζωή του με τον καρκίνο -αν μη τι άλλο- πρέπει να τυγχάνει το σεβασμό όλων.
  • Η κ.Ραχήλ Μακρή προφανώς έμεινε καιρό μακρυά απ΄την επικαιρότητα και αποφάσισε να προκαλέσει, ώστε να ασχοληθούν μαζί της και πάλι μμε και social media.To έκανε όμως με εμετικό τρόπο..



Σάλος έχει προκληθεί από μια ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή στο twitter που δείχνει αν μη τι άλλο έλλειψη σεβασμού απέναντι σε... έναν άνθρωπο που δίνει μάχη με τον καρκίνο.
Κάνοντας μικροπολιτική - το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς - και ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης βρισκόταν στο χειρουργείο η κα Μακρή χωρίς να έχει στο λεξιλόγιό της και στην καρδιά της την λέξη ανακωχή, τον εγκάλεσε γιατί πήγε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο!

Χωρίς να δείχνει να την ενδιαφέρει το ανθρώπινο του όλου θέματος η Ραχήλ Μακρή, πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και στην συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησε κάνοντας μάλιστα και γκάφα ολκής να δώσει πολιτική διάσταση σε μια καθαρά ανθρώπινη περιπέτεια.

Και χωρίς να μπει στον κόπο να ψάξει γιατί επέλεξε ο επικεφαλής του Ποταμιού το συγκεκριμένο ιδιωτικό νοσοκομείο - υπήρχε συγκεκριμένος λόγος και ήτα εντολή των γιατρών - έχυσε χολή την ώρα που ο άνθρωπος ήταν στο κρεβάτι του χειρουργείου.

*Υπενθυμίζουμε πάντως στην κ.Μακρή ότι και η ίδια είχε επιλέξει ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων της Αθήνας σε δική της περιπέτεια υγείας το 2014 -χωρίς όμως να βρεθεί κανείς να πει τις ανοησίες που σήμερα η ίδια ξεστομίζει..
Bookmark and Share