Νεκροί βρέθηκαν οι δύο επιβαίνοντες μονοκινητήριου αεροπλάνου που συνετρίβη στη Λάρισα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Νεκροί βρέθηκαν οι δύο επιβαίνοντες μονοκινητήριου αεροπλάνου που συνετρίβη στη Λάρισα

  • Νεκροί εντοπίστηκαν τα ξημερώματα, μετά από πολύωρη έρευνα, οι δύο επιβαίνοντες του μονοκινητήριου αεροσκάφους που κατέπεσε την Τετάρτη στην περιοχή Δένδρα της Λάρισας.

Τα συντρίμμια του αεροπλάνου βρέθηκαν κατά τις 3:00 μετά τα μεσάνυχτα και οι ... δύο σοροί εντοπίστηκαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της συντριβής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο επιβαίνοντες βρέθηκαν δεμένοι στα καθίσματά τους.

Ένας εκ των δύο επιβαινόντων ήταν εν ενεργεία πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας. Το αεροσκάφος υπαγόταν στην Αερολέσχη Τερψιθέας Λάρισας.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του αεροσκάφους έλαβαν μέρος δυνάμεις της Αστυνομίας, 10 οχήματα και 23 άνδρες της Πυροσβεστικής, αλλά και ελικόπτερο των ένοπλων δυνάμεων.

Μέλη της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων θα βρεθούν στο σημείο της πτώσης


Τα αίτια της πτώσης του μικρού αεροσκάφους στην περιοχή Δένδρα της Λάρισας, αναμένεται να διερευνηθούν από μέλη της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, που θα βρεθούν σήμερα στο σημείο του δυστυχήματος.

Σημειώνεται πως τα συντρίμμια του αεροσκάφους, το οποίο και παρέσυρε στον θάνατο και τους δύο επιβαίνοντες, παραμένουν στην περιοχή, φυλασσόμενα από δυνάμεις της αστυνομίας.
Bookmark and Share