Νέα σοκαριστική αποκάλυψη στο Μενίδι - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Νέα σοκαριστική αποκάλυψη στο Μενίδι

  • Είχαν πυροβολήσει ανήλικο ένα μήνα πριν το θάνατο του 11 χρονου Μάριου!

Το άγνωστο έως τώρα και άκρως σοκαριστικό περιστατικό, συνέβη έξω από τα γραφεία του συλλόγου...κατοίκων Αυλίζας, μόλις ένα μήνα πριν από τον τραγικό χαμό του 11χρονου μαθητή, κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Ειδήσεις», στο περιστατικό αυτό είχε τραυματιστεί ένας 16χρονος μαθητής.
«Είχαμε ανταλλαγή πυροβολισμών για ένα δεκάλεπτο. Οι σφαίρες έπεφταν σαν το χαλάζι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 16χρονος που έτυχε να περνάει εκείνη τη στιγμή από το σημείο των πυροβολισμών.

Μία από τις πολλές σφαίρες τον βρήκε στο ύψος της κοιλιάς, του έξυσε τα πλευρά», δήλωσε στην εφημερίδα, η έφορος του συλλόγου κατοίκων Αυλίζας, Νάντια Ξαγοράρη.

«Θυμάμαι ήταν ένα απόγευμα του Μαΐου. Στην αυλή του συλλόγου βρίσκονταν 15 παιδιά, ηλικίας 9 έως 14 ετών, τα οποία έκαναν πρόβα μίας θεατρικής παράστασης. Ξαφνικά από την οδό Δημητρέση ακούμε πολλούς πυροβολισμούς, σε ευθεία βολή, με κατεύθυνση ένα σπίτι οικογένειας Ρομά, στην οδό Πρέσπας.

Μετά από λίγο, αυτοί απάντησαν στα πυρά και ακολούθησε άγριο πιστολίδι. Όλα τα μέλη του συλλόγου, που βρισκόμασταν εδώ, βουτήξαμε από ένα παιδί ο καθένας για να τα γλιτώσουμε και τα συγκεντρώσαμε μέσα στα γραφεία του συλλόγου. Ήμασταν όλοι τρομοκρατημένοι. Και τα παιδιά και εμείς», ανέφερε η κυρία Ξαγοράρη.
Bookmark and Share