Υπουργός του Τραμπ νόμιζε ότι μιλούσε με τον Ουκρανό πρωθυπουργό... αλλά ήταν γνωστός Ρώσος φαρσέρ! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Υπουργός του Τραμπ νόμιζε ότι μιλούσε με τον Ουκρανό πρωθυπουργό... αλλά ήταν γνωστός Ρώσος φαρσέρ!

  • Τον γύρο του κόσμου κάνει εδώ και λίγες ώρες, η είδηση ότι ο Αμερικανός υπουργός Ενέργειας έπεσε θύμα τηλεφωνικής φάρσας.


Όπως μεταδίδει o Guardian, o Rick Perry νόμιζε ότι συζητούσε την επέκταση των εξαγωγών άνθρακα στην Ουκρανία και.. άλλα θέματα ενέργειας με τον Ουκρανό πρωθυπουργό, ωστόσο στην άλλη γραμμή ήταν Ρώσοι κωμικοί, οι οποίοι του μίλαγαν εναλλάξ!

Πρόκειται για τους κωμικούς Vladimir Krasnov και Alexei Stolyarov, οι οποίοι συχνά αποκαλούνται ως «Τα κακά παιδιά της Ρωσίας».

Μάλιστα, να σημειωθεί ότι πριν από δύο χρόνια, θύμα τους έπεσε ο Elton John, ο οποίος νόμιζε ότι μιλούσε με τον πρόεδρο Vladimir Putin, και όχι μόνο!

Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος που διήρκεσε 22 λεπτά, ο Rick Perry, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το αμερικανικό πρόγραμμα πυρηνικών όπλων συζήτησε μία σειρά θεμάτων, σε επίσημο τόνο, συμπεριλαμβανομένων και των κυρώσεων ενάντια στη Ρωσία, καθώς και τη βοήθεια των ΗΠΑ στην Ουκρανία σχετικά με το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Ο Perry ανέφερε ότι η κυβέρνηση Τραμπ αντιτίθεται στο Nord Stream 2, ένα ρωσικό σχέδιο για τη μεταφορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω της Βαλτικής και ότι η αμερικανική τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει την Ουκρανία να παράξει αέριο.

Να σημειωθεί ότι η είδηση της φάρσας δημοσιοποιήθηκε την ίδια ημέρα που η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε την επιβολή νέων κυρώσεων στη Ρωσία.
Bookmark and Share