Νέο «χτύπημα» Πολάκη κατά των δικαστικών του ΣτΕ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Νέο «χτύπημα» Πολάκη κατά των δικαστικών του ΣτΕ


  • Νέα επίθεση στους δικαστές του ΣτΕ για την απόφαση παραγραφής υποθέσεων φοροδιαφυγής μετά την παρέλευση πενταετίας εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης Μέσω Facebook.




Μετά τη διπλή στήριξη που...του παρείχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μία κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας και μια κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, ο κ. Πολάκης επανήλθε αναρτώντας τα παρακάτω:

«Τώρα που διαθέτουμε το μηχανισμό και την τεχνολογία για να πιάσουμε τους φοροφυγάδες (με το σύστημα διασταύρωσης στοιχείων εισοδημάτων-καταθέσεων που έφτιαξαν και ολοκλήρωσαν σε ένα χρόνο τα στελέχη του Υπ. Οικονομικών ) ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕ να κηρύξει αντισυνταγματικό τον έλεγχο αν υπερβαίνει την πενταετία.

» ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!

» Πείτε μου τώρα για εξελίξεις στο 'νομικό πολιτισμό' που είμαι αστοιχείωτος, περί δικαιοκρατικών εγγυήσεων και λοιπά κολοκυθιά τούμπανα που τα θυμήθηκαν ΤΩΡΑ που κινδυνεύουν οι 'πυλώνες του έθνους' που ειναι στις λίστες!!!

» Αλλά όπως είπε και σήμερα ο Αλέξης 'το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι».
Bookmark and Share