"Βούλιαξε" η Πάρος: Αύξηση 225% στις αεροπορικές αφίξεις! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

"Βούλιαξε" η Πάρος: Αύξηση 225% στις αεροπορικές αφίξεις!

  • Ως σεζόν με ρεκόρ χαρακτηρίζεται η φετινή για την Πάρο με τον αριθμό των τουριστών που καταφτάνουν στο νησί να παρουσιάζει στην περίπτωση των αεροπορικών αφίξεων κατακόρυφη αύξηση 225% και των ακτοπλοϊκών 12%.

Μιλώντας στον... ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο δήμαρχος του νησιού, Μάρκος Κωβαίος επισημαίνει: «στόχος είναι να ευχαριστήσουμε και να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τους επισκέπτες μας ώστε να αγαπήσουν το νησί και να έρθουν εκ νέου». Ως ισχυρά θετικά στοιχεία της Πάρου αναφέρει μια σειρά από διακοπές διαφορετικών τύπων, που διατίθενται στους επισκέπτες.

«Οι επισκέπτες στο νησί είναι περισσότερο από Γαλλία, Ιταλία και Αγγλία, αγορές στις οποίες κινούμαστε περισσότερο, αν και υπάρχουν και επισκέπτες από τον Καναδά και όλες τις χώρες» σημειώνει ο κ. Κωβαίος που περιγράφει ως βασική αιτία επιλογής της Πάρου την ξεκούραση, χωρίς να παραλείπει την αναφορά σε «μερίδα των νέων που θα επιλέξουν το νησί με κύριο στόχο να διασκεδάσουν όπως και έτερη μερίδα των τουριστών που επιλέγουν τον προσκυνηματικό τουρισμό».

Κύριος στόχος δε των επαγγελματιών, αλλά και της αυτοδιοίκησης ,είναι σύμφωνα με τον κ. Κωβαίο και η επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν, κάτι που όπως αναφέρει έχει ήδη επιτευχθεί μέσα στο 2017. Κατά τον δήμαρχο της Πάρου «ήδη έχει γίνει η επέκταση της τουριστικής σεζόν και φτάνει περίπου στον ένα μήνα. Θα γίνει μια προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση της επέκτασης μαζί με τους επαγγελματίες (...) μας έχει ανεβάσει πάρα πολύ το καινούργιο αεροδρόμιο» αναφέρει ο κ. Κωβαίος, που σημειώνει πως σχεδιάζεται μια προσπάθεια η επέκταση να κρατήσει και στις επόμενες χρονιές και έτσι «να ξεκινά πριν από το Πάσχα και να τερματίζει τον Οκτώβριο» κάθε έτους
Bookmark and Share