Σε βουλγαρική εταιρεία πέρασαν 4 εκτάσεις-φιλέτα στο "δεύτερο πόδι" της Χαλκιδικής - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Σε βουλγαρική εταιρεία πέρασαν 4 εκτάσεις-φιλέτα στο "δεύτερο πόδι" της Χαλκιδικής

  • Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασης τεσσάρων γεωτεμαχίων συνολικού εμβαδού 11.250 τ.μ. στο Νέο Μαρμαρά Σιθωνίας Ν. Χαλκιδικής.

Η εταιρεία με την επωνυμία...«ULTRASTROY EOOD» είχε πλειοδοτήσει για τα ανωτέρω τέσσερα ακίνητα στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού (e-Auction), μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www. e-publicrealestate.gr, προσφέροντας το ποσό των €3.100.700 που υπερβαίνει κατά 49,79% την αποτίμηση των ακινήτων (€2.070.000) και την τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού.

Τα τέσσερα διακριτά γεωτεμάχια εκτιμάται ότι έχουν τουριστικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι βρίσκονται κοντά στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία ακτή του Νέου Μαρμαρά και παραπλεύρως της επαρχιακής οδού Νικήτης-Σάρτης.

Η δε πλειοδότρια εταιρεία, με έδρα τη Σόφια, δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών, με κύριο αντικείμενο την έρευνα, τον σχεδιασμό και την ανέγερση κτηρίων οικιστικού και διοικητικού χαρακτήρα, ενώ στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- έργα για τη βουλγαρική κυβέρνηση, αλλά και για την τοπική αυτοδιοίκηση στη γείτονα.
Bookmark and Share